Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Ördekleri çantasında götürdüğü öne sürülmüştü! iç yüzünü anlattılar!

Başakşehir Bahçeşehir'de bir kadının Gölet'teki ördekleri çantasına koyarak götürdüğü yönünde sosyal medyada yayılan görüntüler gündemde yer bulmuştu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla konunun aslı ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 19 Temmuz 2022 14:50

İstanbul Başakşehir Bahçeşehir'de kadınların Gölet'teki ördekleri çantasına koyarak götürdüğü öne sürülen olayın iç yüzü emniyetin açıklamasıyla aydınlandı. Aylardır ördekleri beslediklerini anlatan Irak uyruklu Zeynep El Zuheyri, "Büyüdükleri için sesleri çok çıkıyordu. Komşular rahatsız oldular. Rahatsızlıktan dolayı biz de oraya bırakmak istedik. Bunlar evde yaşadığı için göle bırakırsak öleceğini söylediler. O yüzden bırakmadık" dedi.

Ördekleri Gölet'e bırakmak isteyen kadınlara güvenlik görevlilerinin engel olması üzerine genç kadının ördekleri yanına alarak parktan ayrıldığı öğrenildi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcıdan tepki alan Zeynep El Zuheyri, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

 "ÖRDEKLERİ BIRAKMAMIZA KOMŞULAR İZİN VERMEDİ"
3 ay önce Ramazan ayında Eminönü'nden ördekleri aldıklarını ifade eden Zeynep El Zuheyri, "Evde büyüttük. Biz de gittik. Bahçeşehir'de ördekler olduğunu gördük. Biz de 'bunlar büyüdü' dedik. Evde ses yapıyordu. Oraya gittiğimizde ördekleri bırakmamıza görevliler izin vermedi. Biz de ördeklerimizi geri getirdik. Oradakiler bizim fotoğrafımızı çekti. 'Bunlar benim ördeklerim, fotoğrafımızı çekme' dedim. Fotoğrafımızı çektiler. Polis de gelip ifademizi aldı" dedi.

"KOMŞULAR RAHATSIZ OLDU"
Ördekleri neden bıraktıklarını söyleyen Zeynep El Zuheyri, "Büyüdükleri için sesleri çok çıkıyordu. Komşular rahatsız oldular. Rahatsızlıktan dolayı biz de oraya bırakmak istedik. Bunlar evde yaşadığı için göle bırakırsak öleceğini söylediler. O yüzden bırakmadık. Bunlar daha önceden hiç suya girmediler. Bırakırsak ölür diye bırakmadık. Hayvanları besleyecek özel bakıcılar bulacağız. Onlara baktırırız. Gün içinde gidip bakarız" diye konuştu.

 

Etiketler ördek ıraklı gündem
Yorumlar