Anasayfa /  Foto Galeri

Onlyfans nedir? Only fans hesap nasıl açılır, nasıl kullanılır? Only fans'dan nasıl para kazanılır?

Onlyfans son zamanlarda sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Onlyfans hesabı açan herkes bir paylaşımla milyonlarca lira paylaşabiliyor. Peki, Onlyfans nedir, nasıl hesap açılır? İşte detaylar...

Onlyfans nedir? Only fans hesap nasıl açılır, nasıl kullanılır? Only fans'dan nasıl para kazanılır? - Sayfa 1

2016’da Tim Stokely tarafından kurulan Onlyfans sitesi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekiyor. Merak edilen, "Onlyfans nedir, nasıl hesap açılır? Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Onlyfans nedir? Only fans hesap nasıl açılır, nasıl kullanılır? Only fans'dan nasıl para kazanılır? - Sayfa 2

ONLFANS NEDİR?

OnlyFans, içerik oluşturucuların etkilerinden para kazanmalarını sağlayan bir abonelik sitesidir. İçerik oluşturucular, içeriklerini bir ödeme duvarının arkasında kilitleyerek hayranların aylık bir ücret veya bir defaya mahsus bahşişle erişmesine izin verebilir. Site, 2016 yılında İngiliz teknoloji girişimcisi ve yatırımcı Timothy Stokely tarafından kuruldu ve şu anda 30 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ve 450.000’den fazla içerik oluşturucuya sahip.

Onlyfans nedir? Only fans hesap nasıl açılır, nasıl kullanılır? Only fans'dan nasıl para kazanılır? - Sayfa 3

OnlyFans 2016’da piyasaya sürüldüğünden beri site, içerik oluşturuculara 600 milyon dolardan fazla ödeme yaptı. İçerik oluşturucular, hayranlarının her ay 4,99 ila 49,99 ABD doları arasında bir aylık abonelik yoluyla içerik için ödeme yapmasına izin verebilir (OnlyFans %20 ücrete tabidir). Ayrıca, hayranlarından izleme başına ödeme yoluyla içeriğe erişmek için ücret aldıkları ücretsiz sayfalara da sahip olabilirler. Diğer içerik oluşturucular, kazançlarını çeşitlendirmek ve optimize etmek için hem ücretsiz bir sayfaya hem de bir abonelik sayfasına sahiptir. Oyuncu Bella Thorne, OnlyFans’e katılıp birkaç gün içinde milyonlarca dolar topladıktan sonra, OnlyFans, PPV fiyatlandırmasını gönderi başına 50 ABD Doları ve yeni hayranlardan bahşiş başına 100 ABD Doları ile sınırlayan işlem limitleri uyguladı. Ayrıca bazı ülkelerde ödeme sıklığını haftalık ödemelerden 21 günde bir ödemelere değiştirdiler.

Onlyfans nedir? Only fans hesap nasıl açılır, nasıl kullanılır? Only fans'dan nasıl para kazanılır? - Sayfa 4

OnlyFans’ı Kimler Kullanır?
OnlyFans, fitness eğitmenlerine, yazarlara, sanatçılara, şeflere ve daha fazlasına ev sahipliği yapmaktadır. Ancak bu, işlerin yalnızca açık olmayan tarafıdır. OnlyFans, insanların Instagram, Facebook ve TikTok gibi diğer sosyal medya sitelerinde yasaklanmalarına neden olacak içerik yayınlamalarına izin verdiğinden, video ve resim yükleyen ve hayranlarıyla doğrudan mesajlar kullanarak etkileşime giren seks işçileri ve amatör pornograflar tarafından da yaygın olarak kullanılmaktadır.