Anasayfa /  Foto Galeri

Önder Özen’den Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası dev iddia: Şampiyonluk…

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Serdar Dursun'un hat-trick yaptığı karşılaşmanın ardından spor yorumcuları Metin Tekin ve Önder Özen değerlendirmelerde bulundu. İşte Fenerbahçe - Rizespor karşılaşması sonrası yapılan yorumlar...

Önder Özen’den Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası dev iddia: Şampiyonluk… - Sayfa 1

RİZESPOR MAÇI SONRASI ÇARPICI AÇIKLAMA 
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Çaykur Rizespor karşısında sahadan 4-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Serdar Dursun attığı 3 golle maçın yıldızı olurken, Mergim Berisha da rakip fileleri havalandırdı. Karşılaşmanın ardından NTV'de Metin Tekin ve Önder Özen değerlendirmelerde bulundu. İşte Fenerbahçe - Rizespor karşılaşmasının ardından yapılan yorumlar...

Önder Özen’den Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası dev iddia: Şampiyonluk… - Sayfa 2

'UZUN ZAMANDIR BİR KIRILGANLIK VAR' 
Önder Özen, Fenerbahçe'nin 4-0 kazandığı Çaykur Rizespor mücadelesini NTV'de değerlendirdi. İşte Önder Özen'in değerlendirmeleri: "Rizespor'da uzun zamandır bir kırılganlık var. Sezon başından bu yana kazandıkları maçlarda bile lige tutunacak bir görüntüsü yok. Fenerbahçe'de analiz ekibi Rizespor'un maçlarına mutlaka bakmıştır ve bugünkü oyun ortaya çıktı."

Önder Özen’den Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası dev iddia: Şampiyonluk… - Sayfa 3

'BİR SAAT BOŞA OYNANMIŞ BİR SÜRE' 
"Fenerbahçe, ilk golü 13. dakikada attı ardından 57 dakika sonra gol buldu. Uzatmalarla bir saat falan bir süre. Bence bu bir saat boşa oynanmış bir süre. Fenerbahçe, bu bir saati daha etkili kullanabilirdi."

Önder Özen’den Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası dev iddia: Şampiyonluk… - Sayfa 4

'TARİHİ BİR FARKA DA GÖTÜREBİLİRDİ' 
"Bu kadar kırılgan, bu kadar çaresiz bir takımı bulmuşkan Fenerbahçe, 2-0'ı daha erken bulsa tarihi bir farka da götürebilirdi. Çünkü rakip yoktu. Hiçbir direniş, hiçbir karşı koyma, bireysel, takım olarak hiçbir tepki yoktu Rizespor'da."