Anasayfa /  Magazin

Ömür Gedik'in cinsel içerikli paylaşımına tepki !

Geçtiğimiz aylarda genç kızların etek boyu hakkında yaptığı paylaşımla tepki çeken Ömür Gedik bu sefer de cinsel ilişki içerikli paylaşımıyla tepkilerin odağı oldu.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2019 16:19

Şarkıcı ve hayvan hakları aktivisti Ömür Gedik, dün gece Twitter hesabından tepki çeken bir paylaşıma imza attı. Geçtiğimiz aylarda gittiği alışveriş merkezinde bir kadının giydiği şort boyuna tepki gösteren Ömür Gedik, dün yaptığı paylaşımda "Geceye mesajım seks diyorum" dedi.

PAYLAŞIMLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Yaptığı paylaşım ve çarpıcı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Ömür Gedik, dün akşam Twitter hesabından "Geceye mesajım... Seks diyorum" yazılı bir notla muz fotoğrafı paylaştı. Aynı paylaşımı Instagram hesabından da yapan Gedik, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

 

ŞORT TEPKİSİYLE TEPKİ TOPLAMIŞTI
Geçtiğimiz Ağustos ayında gittiği bir alışveriş merkezinde mini şort giyen kadından rahatsız olan Ömür Gedik, Twitter hesabından "İstanbul AVM'lerindeki bazı kızların şortlarının boyu gerçekten ayıp sınırını aşmış durumda... Plajda değilsiniz diyeceğim ama bence zaten bilerek yapıyorlar..." diyerek sitem etti. Gedik'in paylaşımı kısa sürede binlerce yorum alarak tepkilerin odağı olmuştu.

 

Yorumlar