Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Omar'ın doktorundan yeni açıklama! 'Sağ gözünde...'

Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2021 18:39

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu ciddi şekilde yaralandı. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce ve Norveçli futbolcunun doktoru Prof. Dr. Vedat Kaya, son durumla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Omar'ın sağ gözünde toparlanma olduğunu söyleyen Kaya, şu ifadeleri kullandı:

"İlk önce, durumu değerlendirdikten sonra medikal tedaviye başladık. Yılbaşı gecesi 4'te bitti müdahalemiz. Bugün, daha önce yapmayı düşündüğümüz bir müdahalede bulunduk. Bundan sonra rehabilitasyonu için düşündüğümüz bir adım daha var ama gidişata göre bunlar değişebilir. Omar'ın sağ gözünde büyük bir ölçüde toparlanma var. Onu daha iyi hale getirmek için bir işlem yaptık. Şu ana kadar her şeyin çok iyi gittiğini söyleyebilirim."

Kulüp doktoru Yener İnce ise konuyla ilgili, "Yılbaşı gecesi Omar tatsız bir kaza geçirdi. Spekülasyonların önüne geçmek için açıklama yapacağım. Türkiye'nin en iyisi olduğuna inandığımız Vedat Hoca ekibin başındaydı. Son derece iyi işler yapan bir göz kliniği var. Onlar, Omar'ı burada karşıladı. Bugün, Omar'a planlanan bir işlem yaptık. Oyuncunun ne zaman döneceği ile ilgili sorular oluyor ama önemli olan sağlık. Omar'ın yüzünde ikinci derece yanık var. Plastik cerrahi arkadaşlar bunun sorun olmayacağını, düzeleceğini söylediler. Onun da tedavisine başladık. Ancak göz ön planda, yüzündeki yanıkta biraz daha rahatız." dedi.

Etiketler Omar Elabdellaoui
Yorumlar