Anasayfa /  Foto Galeri

Ölüm ve tecavüz tehditleri alıyordu! Özgü Kaya'dan saplantılı hayranına suç duyurusu!

Atv'nin "Kimse Bilmez" dizisinin setinde Burak Serdar Şanal ile tanışarak aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Özgü Kaya'nın son günlerde başı bir sosyal medya kullanıcısıyla dertte. Ünlü oyuncu Özgü Kaya, kimliği belirsiz Instagram kullanıcısı tarafından ölüm ve tecavüz tehditleri aldı.

Ölüm ve tecavüz tehditleri alıyordu! Özgü Kaya'dan saplantılı hayranına suç duyurusu! - Sayfa 1

25 yaşındaki oyuncu Özgü Kaya, üç farklı sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ölüm ve tecavüz tehditlerinde bulunan kimliği belirsiz Instagram kullanıcısı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ölüm ve tecavüz tehditleri alıyordu! Özgü Kaya'dan saplantılı hayranına suç duyurusu! - Sayfa 2

Hürriyet'in haberine göre Özgü Kaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifadede şunları söyledi: "bozkurtlar_3, bozkurtlar_5 ve bozkurtlar_7 adlı Instagram hesaplarının kullanıcısı, cinsel taciz, tehdit ve hakaret içerikli mesajlar göndermektedir. 'Sadece benimle kıyam edeceksin, yoksa öldürürüm', 'Ya benim kadınım olursun ya ölürsün', 'Sana evlenmek yasaktır', 'Senden çocuk yapacağım', 'Ölene kadar benim kadınım olacaksın' şeklinde mesajlar yollamaktadır."

Ölüm ve tecavüz tehditleri alıyordu! Özgü Kaya'dan saplantılı hayranına suç duyurusu! - Sayfa 3

'BANA ZARAR VEREBİLİR'

"Yaptığımız araştırmada cep telefonu numarasını tespit ettik. Bu kişinin bana zarar vereceğinden endişe duymaktayım. Şüphelinin tespit edilerek, uzaklaştırma kararı alınmasını ve cezalandırılmasını istiyorum" diyen Kaya'nın şikâyeti üzerine savcılık soruşturma başlattı.

Ölüm ve tecavüz tehditleri alıyordu! Özgü Kaya'dan saplantılı hayranına suç duyurusu! - Sayfa 4

ÖZGÜ KAYA KİMDİR?

Kimse Bilmez dizisinde Kerem Cem (Ali) ile büyük bir aşk yaşayacak olan Sevda karakterini oynayacak olan Özgü Kaya 17 Haziran 1996 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Aslen Uşak Eşmeli dir. 1,63 boyunda ve 53 kg ağırlığındaki oyuncu güzelliği ile dikkatleri çekmektedir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nde eğitim hayatını devam ettirmektedir.