Anasayfa /  Foto Galeri

Olağanüstü Düğün: 2 Bin Kişilik Katılım ve Şaşırtan Takı Miktarı!

Hakkari Yüksekova'da Diri aşiretinden Müdür Karael'in oğlu İbrahim Karael ile İstanbul'dan Ayhan Karakuş'un kızı İrem Karakuş görkemli düğünle evlendi. 2 binin üzerinde katılımcının olduğu düğünde damada 2 milyon TL, gelin İrem Karakuş'a ise kilolarca altın takıldı.

Olağanüstü Düğün: 2 Bin Kişilik Katılım ve Şaşırtan Takı Miktarı! - Sayfa 1

Yüksekova, son dönemin en yoğun katılımlı düğününe ev sahipliği yaptı. Diri aşiretinin önde gelenlerinden Müdür Karael'in oğlu İbrahim Karael, binlerce kişinin katıldığı görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Olağanüstü Düğün: 2 Bin Kişilik Katılım ve Şaşırtan Takı Miktarı! - Sayfa 2

Düğünde yüzlerce küçükbaş hayvan kesildi ve aşiret liderleri, kanaat önderleri, yakınlar ve akrabalar katıldı. Hem İstanbul'da hem de Yüksekova'da yapılan düğüne Türkiye içinden ve yurtdışından, İran, Irak ve Norveç'ten de katılım oldu.

Düğünde damada 2 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı.

Olağanüstü Düğün: 2 Bin Kişilik Katılım ve Şaşırtan Takı Miktarı! - Sayfa 3

Düğünün katılımından memnuniyetini dile getiren damadın amcası Mahkum Karael, "İstanbul'da görkemli bir düğün yaptık.Şimdi de Yüksekova'da düğünümüzü yapıyoruz. Toplamda yaklaşık 3 bin misafirimiz oldu. Herkese teşekkür ediyor, gelin ve damada iki cihanda saadetler diliyorum" dedi.

Olağanüstü Düğün: 2 Bin Kişilik Katılım ve Şaşırtan Takı Miktarı! - Sayfa 4

Gelin İrem Karakuş, "İstanbul'da yaşıyorum ve Diri aşiretinin bir parçası oldum. Ülkemizin dört bir yanından misafirler düğünümüze katıldı. Mutluluk kelimelerle ifade edilemez" şeklinde konuştu.