Anasayfa /  Eğitim

Okullar ne zaman açılacak? 15 tatil uzatılacak mı?

2021-2022 Eğitim öğretim yılında yarıyıl tatilinin ikinci haftasına girerken binlerce öğrenci ve veli "Okullar ne zaman açılacak?" sorusunu da gündeme taşıdı. 21 Ocak tarihinde başlayan sömestrın tadını çıkaran binlerce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi tatilin uzatılma ihtimalinin olup olmadığını merak ediyordu. Beklenen açıklama Bakan Özer'den geldi. Milyonların aklındaki soru işareti böylece yanıt bulmuş oldu. Peki, MEB takvimi ile okullar ne zaman açılacak, yarıyıl tatili ne zaman bitiyor?

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2022 09:58

Okullar ne zaman açılıyor, yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? Soruları son dönemde gündemdeki yerini aldı. MEB takvimi ile 2021-2022 eğitim öğretim yılına ilişkin tüm mühim tarihler duyurulmuştu.

Bu noktada ise öğrenci ve velilerin gözü "MEB takvimi ile okullar ne zaman açılacak, yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? 2021-2022 yarıyıl tatili uzatılacak mı?" sorularının yanıtına çevrildi. 

Sömestr başında tatilin uzatılacağı gibi bir ihtimal gündeme gelmiş ancak Milli Eğitim Bakanı bu noktadaki kesin kararı duyurmuştu.

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Yarıyıl tatilinin 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanmasının ardından öğrenci ve öğretmenler 7 Şubat Pazartesi günü yeniden okullarda olacak.

 15 tatilin uzatılması şu an için söz konusu değil.

 

Yorumlar