Anasayfa /  Foto Galeri

Okan Buruk'tan flaş Icardi açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bu sabah gerçekleştireceği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Mauro Icardi'den kadro tercihlerine, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansından 8+3 kuralına kadar birçok konuya açıklık getirdi. Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Okan Buruk'tan flaş Icardi açıklaması! - Sayfa 1

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sabah antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  İşte detaylar

Okan Buruk'tan flaş Icardi açıklaması! - Sayfa 2

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

"İyi yoldayız. Bunu nereden anlıyorum? Sokaktaki insanlardan, taraftarın stadı doldurmasından... Taraftarın heyecanından. Bu sene Galatasaray heyecanlı. Takımı da destekliyorlar. Bu birliktelikle birlikte, şampiyon olmak istiyoruz."

Okan Buruk'tan flaş Icardi açıklaması! - Sayfa 3

ARKASINDA DURACAĞIZ

"Türkiye'nin en büyük kulübündeyiz, eleştiri olacak. İyi niyetli olduğu sürece, kabul etmek zorundayız. Belki de dünyanın en kolay oyunu.. Hepimiz topa dokunduk, yorumluyoruz. Eleştiri olacak ama yolumuz iyi. İyi oyun oynuyoruz. Arkasında duracağız."

Okan Buruk'tan flaş Icardi açıklaması! - Sayfa 4

TAM KADRO OLAMADIK

"Türk kuralı nedeniyle değişikliklerden de eleştiri alıyoruz. Lig lideri de 11 gol atmış. Konyaspor'un gol sayısı düşük. Bizim de gol sayımız düşük. Ama geçen senenin aksine, daha az gol yiyoruz. Biz gol atmak için dominant bir oyun oynuyoruz. Aslında biz daha tam kadro olmadık"