Anasayfa /  Foto Galeri

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in nikah tarihi ve yeri belli oldu!

Oğuzhan Koç, 14 Şubat'ta evlenme teklifi ettiği oyuncu aşkı Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İkilinin evlenecekleri tarih ve düğünü gerçekleştirecekler yer belli oldu.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in nikah tarihi ve yeri belli oldu! - Sayfa 1

Magazin camiasının gözde çifti nikah masasına oturmak için gün sayıyor. 2021 yılının ilk aylarında aşk yaşamaya başlayan ve bir dönem ilişkilerinde sorunlar yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç kısa süreli ayrılık yaşamıştı. Bir dargın bir barışık devam eden ilişkilerini çift nikah masasına taşımaya karar verdi.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in nikah tarihi ve yeri belli oldu! - Sayfa 2

DÜĞÜN AĞUSTOS AYINDA ÇEŞME'DE
Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, haklarında yayılan dedikodulara göre düğün tarihi ve yeri için ilk kararlarını verdi. Çift, Ağustos ayının ortasında Çeşme'de evlenmeyi planlıyo

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in nikah tarihi ve yeri belli oldu! - Sayfa 3

AŞKLARI ÇEŞME'DE BAŞLAMIŞTI
14 Şubat'ta Demet Özdemir'e sürpriz teklifte bulunan Oğuzhan Koç'un düğün detayları netleşmeye başladı. İkilinin yakın çevresine göre çift, tarihi Ağustos olarak belirledi.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in nikah tarihi ve yeri belli oldu! - Sayfa 4

Geçtiğimiz yaz aşklarını Çeşme'de doyasıya yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, son dönemdeki destinasyon düğünleri konseptine de uyarak düğünü Çeşme'de yapmayı planlıyor.