Anasayfa /  Foto Galeri

Öğretmenler Günü için en güzel mesajlar, sözler ve anlamlı şiirler…

Her yıl Kasım ayının 24’ünde kutlanan Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Bizlerin yetişmesinde emeği bulunan öğretmenlerimize saygı, sevgi ve şükranlarımızı dile getirdiğimiz anlamlı gün olarak kutlanıyor. Öğretmenlerimize olan minnetimizi anlatmaya kelimeler yetmeyince Öğretmeler Günü mesajı, sözleri ve şiirleri yardımcı oluyor. İşte, 24 Kasım 2021 en güzel, anlamlı öğretmenler günü ile ilgili kutlama mesajları ve sözleri!

Öğretmenler Günü için en güzel mesajlar, sözler ve anlamlı şiirler… - Sayfa 1

Pek çok ülkede 1994’ten beri her yıl 5 Ekim günü UNESCO tavsiyesiyle Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Türkiye’de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti devletininin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği”ni kabul ettiği gündür.

Öğretmenler Günü için en güzel mesajlar, sözler ve anlamlı şiirler… - Sayfa 2

Öğretmenler Günü mesajı 24 Kasım'a sayılı saatler kala en çok araştırılan başlıklardan birisi oldu. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayabileceğiniz birbirinden güzel ve anlamlı sözler şöyle;

Öğretmenler Günü için en güzel mesajlar, sözler ve anlamlı şiirler… - Sayfa 3

Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Günü için en güzel mesajlar, sözler ve anlamlı şiirler… - Sayfa 4

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!