Anasayfa /  Güncel

Öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman, kimler faydanalacak, yaş şartı var mı?

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışı sözü verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesi yaptığı açıklamada, ön lisans ve lisans programlarında eğitim alan öğrencilerin tek seferliğe mahsus olarak vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satın alabileceklerini duyurdu. Vergisiz telefon satışı ne zaman gerçekleştirilecek, kimler bu fırsattan yararlanabilecek ve yaş şartı var mı gibi detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 12 Temmuz 2023 13:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üniversite öğrencileri için vergisiz telefon, bilgisayar ve bedava internet adımlarının atıldığını söyledi. Ayrıca Gençlik Bankası'nın kurulacağı aktarıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız.” ifadelerini kullandı.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek.

Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek. Yaş şartıyla herhangi bir bilgi henüz açıklanmadı.

Etiketler vergisiz telefon
Yorumlar