Anasayfa /  Foto Galeri

Oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı ilk kez anlattı! Yorumlar çok acımasız...

Model ve sunucu Ebru Şallı, yaklaşık üç yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle oğlu Pars’ı 16 Nisan 2020'de kaybetmişti. 10 yaşındaki oğlunun ölümüyle zor günler geçiren Şallı, kendi YouTube kanalında içini döktü.

Oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı ilk kez anlattı! Yorumlar çok acımasız... - Sayfa 1

Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, geçtiğimiz yıl nisan ayında uzun süre mücadele ettiği lenfomaya yenilerek hayatını kaybetti. Oğlunun vefat haberiyle sarsılan Şallı, Youtube kanalında içini dökerken, bu günlere nasıl geldiğini de anlattı.

Oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı ilk kez anlattı! Yorumlar çok acımasız... - Sayfa 2

Ebru Şallı'nın açıklamalarından satırbaşları... 
"95 yılında Türkiye güzeli seçilerek tanındım. Annemin ısrarı üzerine bu yarışmaya katıldım. Babamın haberinin olmadığı ve yaşımı da bir yaş büyüttüğüm doğrudur. Lise son sınıf öğrencisiydim."

Oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı ilk kez anlattı! Yorumlar çok acımasız... - Sayfa 3

"90'lı yılların sonunu yakalamak benim için çok büyük keyifti. O zamanlar top modellik revaçtaydı. Begüm Özbek'ler, Deniz Pulaş'lar, Merve İldeniz'ler... Bu isimleri yakaladım ben. Şanslıyım çünkü o bir akımdı. Ben onlarla beraber podyumda yürüdüm."

Oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı ilk kez anlattı! Yorumlar çok acımasız... - Sayfa 4

"TÜRKİYE'DE DİKKAT ÇEKTİM" 
"Bütün dünya mutfaklarının kurslarına gittim. O da beni çok mutlu etti. Sürekli yemek yapıyordum. Sonra yemek kitapları yaptım, yemek programları yaptım o da bir dönüm noktasıydı benim için. İki yıla yakın diksiyon kurslarına gittim. Eğitim aldım bu konuda."