Anasayfa /  Foto Galeri

Ogeday Girişken'in babası gerçekten denizde kayboldu mu? işte detaylar

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken'in babasının balık tutmak için denize açıldığı lastik botun alabora olması sonucu suda kaybolduğu iddia edildi. Girişken, takipçilerini korkutan haberlerin ardından açıklamada bulundu.

Ogeday Girişken'in babası gerçekten denizde kayboldu mu? işte detaylar - Sayfa 1

Survivor yarışmasında şampiyon olması ile adını duyurmuş olan Ogeday Girişken, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla denizde kaybolan ve 3 gündür aranan İsmail Nayman Arık için herkesten dua istedi. 

Ogeday Girişken'in babası gerçekten denizde kayboldu mu? işte detaylar - Sayfa 2

Ancak gerçek kısa bir süre sonra Ogeday Girişken'in paylaşımıyla ortaya çıktı.

Ogeday Girişken'in babası gerçekten denizde kayboldu mu? işte detaylar - Sayfa 3

Ogeday Girişken paylaşımında, "Arkadaşlar benim babam değil, bir arkadaşımın babası için paylaştım ama ilginiz için teşekkürler. Arkadaşım için destek olursanız sevinirim" ifadelerini kullandı. 

Ogeday Girişken'in babası gerçekten denizde kayboldu mu? işte detaylar - Sayfa 4

NE OLMUŞTU?

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde denizde kaybolan İsmail Nayman Arık tam 3 gündür aranıyor. İlçeye 11 kilometre mesafedeki kırsal Pelitköy Mahallesi'nden denize açılan 78 yaşındaki İsmail Nayman Arık için arama kurtarma ekipleri seferber oldu.

Yaşanan olayın ardından Ogeday Girşken, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak "Babam 3 gündür Edremit Körfezi'nde aranıyor! Dualarınızı esirgemeyin lütfen" mesajını yayınladı.