Anasayfa /  Foto Galeri

O sıcak sahneler bile kurtaramadı! Show TV'nin 4 başrollü dizisi final yapıyor

O sıcak sahneler bile kurtaramadı! Show TV'nin 4 başrollü dizisi final yapıyor - Sayfa 1

Show TV'nin sezon ortasında büyük umutlarla yayına soktuğu ve birbirinden usta isimlerin kadrosunda olduğu dizisi Çarpışma 3 bölüm sonra 13. bölümde erken final yapıyor iddiaları medya kulislerinden sızdı. Show TV'nin yüksek bütçeli dizilerinden biri olan Çarpışma'dan kötü haber geldi. Reyting listelerinde bir türlü istenilen başarıyı gösteremeyen dizinin fişini kanal çekti. 4 başrolü olan dizi 3 bölüm sonra yani 13. bölümde erken final yapacak.

O sıcak sahneler bile kurtaramadı! Show TV'nin 4 başrollü dizisi final yapıyor - Sayfa 2

İlk bölümünde yaşanan patlama sahnesi ile çok konuşulan diziyi RTÜK tarafından uyarı alan seks sahnesi de kurtaramadı. Show TV dizinin ilk bölümümde sık sık öpüşme ve sevişme sahnelerine yer vermiş fakat kanal, tepkiler gelince internet sitesinden o görüntüleri kaldırmıştı

O sıcak sahneler bile kurtaramadı! Show TV'nin 4 başrollü dizisi final yapıyor - Sayfa 3

FİNAL KARARI ÇIKTI: Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu gibi yıldız isimleri buluşturan Çarpışma dizisi 13. bölümde final kararı aldı. Çarpışma dizisi neden bitiyor hayranları merak ediyor.

O sıcak sahneler bile kurtaramadı! Show TV'nin 4 başrollü dizisi final yapıyor - Sayfa 4

YAPIMCIYA KARAR BİLDİRİLDİ: Çarpışma dizisi final kararı aldı. Kanal Ay Yapım'a final kararını bildirdi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisi 13. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.