Anasayfa /  Foto Galeri

O Ses Türkiye birincisi belli oldu! İşte O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü! Final Performansı İzle

O Ses Türkiye 2020'de canlı yayında final heyecanı yaşandı. O Ses Türkiye şampiyonu ise sms oylaması sonucunda belli oldu. O Ses Türkiye'de finale kalan 6 yarışmacı 15 Şubat Cumartesi akşamı TV8'den canlı yayınlanan büyük finalde mücadele etti. Peki O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? Alkan Dalgakıran, Uygar Erdoğan, Eyüp Sultan Aylar, Biran Ceren Dörter, Turgut Çıngı ve Soner Kip arasında şampiyon hangisi oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 şampiyonu ve finalde yaşananlar.

O Ses Türkiye birincisi belli oldu! İşte O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü! Final Performansı İzle - Sayfa 1

O SES TÜRKİYE FİNALDE KİMLER YARIŞTI?
Hadise'nin takımından Eyüp Sultan Aylar ve Biran Ceren Dörter, Beyazıt Öztürk'ün takımından Soner Kip ve Uygar Erdoğan, Murat Boz'un takımından Turgut Çıngı ile Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran O Ses Türkiye 2020 finalinde yarışan isimler oldu.

O Ses Türkiye birincisi belli oldu! İşte O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü! Final Performansı İzle - Sayfa 2

O SES TÜRKİYE FİNALDE KİMLER ELENDİ?
Canlı yayındaki ilk turda yarışmacıların performanslarının ardından sms oylaması yapıldı. O Ses Türkiye'de 6. olan ve finalde ilk turda elenen isim ise Hadise'nin takımından Biran Ceren Dörter oldu.

Eyüp Sultan Aylar, Alkan Dalgakıran, Soner Kip, Turgut Çıngı ve Uygar Erdoğan ise bir sonraki turda yeniden sahne aldı. İkinci turdaki oylama sonrasında elenen isim ise Turgut Çıngı oldu.

O Ses Türkiye birincisi belli oldu! İşte O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü! Final Performansı İzle - Sayfa 3

UYGAR ERDOĞAN FİNALE KALAN DİĞER İSİM OLDU

Finalin diğer ismi de Uygar Erdoğan oldu. İkinci olan Uygar Erdoğan, Beyazıt Öztürk'ün takımında yarıştı. Erdoğan, 1993 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Sivas’lı Erdoğan ailesinin ikinci evladı olan Uygar'ın bir de erkek kardeşi var. 

O Ses Türkiye birincisi belli oldu! İşte O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü! Final Performansı İzle - Sayfa 4

EYÜP ELENDİ HADİSE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Bir sonraki turda ise Hadise'nin yarışmacısı Eyüp Sultan Aylar O Ses Türkiye'ye veda etti. Eyüp'ün elenmesinin ardından ise sahneye çıkarak yarışmacısına sarılan Hadise gözyaşlarını tutamadı.