Anasayfa /  Güncel

Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy öldü! Hülya Ağansoy kimdir?

1996'da hayatını kaybeden yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy vefat etti. Hülya Ağansoy'un yaşamını yitirmesini ailesi duyurdu. Hülya Ağansoy'un yarın toprağa verileceği öğrenildi. Hülya Ağansoy kimdir?

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2020 17:17

1996 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından hayatını kaybeden yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy vefat etti.

Hülya Ağansoy'un yaşamını yitirmesini ailesi duyurdu.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Öte yandan Hülya Ağansoy'un cenaze töreni, yarın öğle namazına müteakip Mecidiyeköy Merkez Camiinden (Valide Sultan Pereste Hatun Camii) kaldırılacağı öğrenildi.

MORGDA İNTİKAM YEMİNİ ETMİŞTİ

 

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Tevfik Ağansoy, 27 Ağustos 1996 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Ağansoy’un öldürülmesinin ardından morgda cansız bedenine sarılan eşi Hülya Ağansoy, Alaattin Çakıcı’yı tehdit ederek, “Sana söz verdiğimi gibi ağlamıyorum. Onun kanını aldığım zaman ağlayacağım aslanım” diyerek intikam yemini etmişti.

Eşinin cansız bedeni başında ağlamayarak açıklama yapan Hülya Ağansoy, 'O baba ise ben de Ana'yım. Çakıcı artık bitmiştir. Çok kan akacak.' ifadelerini kullanmıştı.

Hülya Ağansoy kimdir? 

Hülya Ağansoy, yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşiydi.Hülya Ağansoy,evliliği süresince 40 yıl yeraltı dünyasının bir çok olayına şahitlik etti.Hülya Ağansoy'un  2 çocuğu var. Hülya Ağansoy'un oğlunun ismi Kürşad, kızının ismi ise Asena Melike'dir. 

SuperHaber'den Mevlüt Yüksel'in haberine göre, Hülya Ağansoy’un yaşamını yitirmesini oğlu Kürşad ve kızı Asena Melike Ağansoy, Hülya Ağansoy’un kendi Facebook sayfasından paylaştılar.

Kanser hastalığı ile mücadele ettiği öğrenilen Hülya Ağabsoy, eşi öldürüldükten sonra morgda ellerinden tutarak, intikam yemini etmesinin görüntüleri, uzun süre medyada yer almıştı.

Yorumlar