Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Nisan Ayı Sonu İtibariyle Devlet Personel Başkanlığı Memur Alımı Gerçekleştirecek

Devlet kurumları Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımladıkları personel alım ilanlarına dair tüm bilinmesi gerekenler ise şunlar;

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2019 14:39

Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında askeri personel alımları, sözleşmeli personel alımları, KPSS A Grubu personel alımları, KPSS B Grubu (Merkezi) Personel alımları, KPSS B Grubu (Kurumsal) personel alımları ve Sürekli işçi alım ilanları bulunmakta.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANLARI

DPB'de yayımlanan ve başvuru süreci devam eden 7 farklı kurumun sözleşmeli personel alım ilanı bulunmakta. Bu kurumlar ve bu kurumların yayımladığı ilanlarda yer alan kadrolar ise şunlar;

Muş Özel İdaresi, Sayıştay Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Ayvacık Belediye Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı.

Bu kurumlar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında çeşitli alanlarda sözleşmeli bilişim personeli, sözleşmeli mühendis, sağlık personeli alımları, sözleşmeli sekreter alımları yapılıyor.

ASKERİ PERSONEL ALIM İLANLARI

Devlet Personel Başkanlığı'nca ilan edilen ilanlardan birisi de Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli askeri personel alım ilanı.

MSB tarafından ilan edilen ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görevlendirileceği açıklanan ilanda alımların Sözleşmeli Er pozisyonuna olacağı alımlarda 13 bin personel istihdamı olacağı bildirildi.

KPSS B GRUBU KURUMSAL PERSONEL ALIM İLANI

DPB'de ilan edilen ve başvuru süreci devam eden personel alım ilanlarından birisi de KPSS B Grubu personel alım ilanları. Bu kategoride ilan yayımlayan kurum ise TUBİTAK oldu.

TÜBİTAK yayımladığı personel alım ilanında 129 araştırmacı ve 13 teknisyen alımı yapacağını duyurdu.


Yorumlar