Anasayfa /  Foto Galeri

Nihat Hatipoğlu korona virüs mü kaptı? Açıklama geldi...

Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun korona virüs kaptığı yönündeki haberler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Hatipoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi.

Nihat Hatipoğlu korona virüs mü kaptı? Açıklama geldi... - Sayfa 1

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun ciğerlerinde yaşadığı sorun nedeniyle tedavi gördüğü asistanı tarafından sosyal medya sayfasından açıklandı.

Nihat Hatipoğlu korona virüs mü kaptı? Açıklama geldi... - Sayfa 2

Nihat Hatipoğlu ile ilgili sosyal medyada corona virüsüne yakalandığı yönünde iddialar ortaya atıldı. İddialar sonrası Hatipoğlu’nun sosyal medya hesabından ise bir paylaşım yapılarak basın açıklaması geldi.

Nihat Hatipoğlu korona virüs mü kaptı? Açıklama geldi... - Sayfa 3

DUALARINIZI RİCA EDİYORUZ 
Nihat Hatipoğlu'nun resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımda “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam” ve “Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.” açıklamasına yer yerildi. Covid-19'a yakalandığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu'nun ciğerleriyle ilgili bir sorun yaşadığı öğrenildi.

Nihat Hatipoğlu korona virüs mü kaptı? Açıklama geldi... - Sayfa 4

YAYILAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ 
Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu babasının durumuyla ilgili açıklama yaptı:
Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah’a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile..