Anasayfa /  Medya

Nihat Altınkaya kimdir? Nihat Altınkaya Survivor'a ne zaman katılacak?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alması beklenen Nihat Altınkaya ile ilgili son dakika bir gelişme yaşanıyor. İzleyiciler, Nihat Altınkaya'nın kadroda olmamasının sebebini merak ediyor ve "Neden Nihat Altınkaya yok?" sorusuna cevap arıyor. Peki Nihat Altınkaya Survivor'a ne zaman katılacak? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 22 Ocak 2024 15:00

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alması beklenen Nihat Altınkaya ile ilgili son dakika bir gelişme yaşanıyor. İzleyiciler, Nihat Altınkaya'nın kadroda olmamasının sebebini merak ediyor ve "Neden Nihat Altınkaya yok?" sorusuna cevap arıyor. Peki Nihat Altınkaya Survivor'a ne zaman katılacak? İşte detaylar...

TV8 ekranlarının en çok izlenen programlarından Survivor 2024 All Star sezona bomba gibi başladı. İddialı yarışmacıların kıyasıya rekabete dönüştüğü Survivor'da mavi takım ve kırmızı takım kadroları açıklandı.

Ancak şu ana kadar Survivor 2024'de kırmızı takımda yer alması gereken yarışmacı Nihat Altınkaya'yı ekranları başında göremeyenler şaşkınlarını gizleyemedi. Geçmiş sezonlarda şampiyonluk yaşayan Nihat'ın ne zaman Survivor'a katılacağı merak uyandırdı.

SURVİVOR NİHAT ALTINKAYA NEDEN YOK?

TV8 ekranlarının fenomen programlarından Survivor All Star 2024 yeni sezona başlarken kırmızı takım yarışmacılarından Nihat Altınkaya kadroda yer almadı. Bu konuda hakkında bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın sakatlık sorunu olduğunu söyleyerek ilerleyen bölümlerle kendisinin Survivor'a katılacağını belirtti.

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

28 Eylül 1979 tarihinde Karabük'te dünyaya gelen Nihat Altınkaya aslen Rizelidir. İlk, orta ve lise eğitimini Karabük'te tamamlayan ünlü isim Karabük Demir Çelik Lisesi'nde iken voleybol takımında ve Emlak Bankası Spor Kulübü'nde forma giydi.

45 yaşında olan Nihat Altınkaya, bir dönem Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik olarak çalıştıktan sonra İstanbul'a geldi ve gece kulüplerinde görev yaptığı esnada boks eğitimi almaya başladı. Fotomodel ve manken olarak kariyerine devam ediyor.

Ekol Drama Sanat Evi'nde eğitim gören Altınkaya, kariyerine ‘Binbir Gece' dizisi ile başladıktan sonra ‘Kurtlar Vadisi' dizisinde de önemli roller üstlendi. Funda Arar'ın ‘Özledim', Yaşar'ın ‘Sevda Sinemalarda', Nilgül'ün ‘Konuşamıyorum' ve ‘Sen', Aylin Aslım'ında ‘Ahh' adlı klibinde kameralar karşısına geçmiş; ‘Menekşe ile Halil' dizisinde Mithat'ın adamı Semih karakteri ile ‘Yaprak Dökümü' dizisinde Levent karakterini canlandırmıştır.

Kariyerinde pek çok çeşitli reklam filmlerinde boy gösteren ünlü isim, Karaca'nın katalog çekimlerinde de yer alarak çeşitli markalarla işbirliği yapmıştır.

2005 yılında ‘Fear Factor' yarışmasına katılan Nihat Altınkaya, Survivor 2012'de 33 yaşında birinci olmuştur. 2010 senesinde İmre Altınkaya ile evlendikten sonra Melek ve Ayşe adında iki kızı dünyaya gelmiştir.

Boyu 1.88 olan Nihat Altınkaya, 82 kilo ve terazi burcudur. Instagram'da da @nihataltinkayaofficial hesabını kullanmaktadır.

Gerçek Adı: Nihat Alptuğ Altınkaya
Doğum Yeri: Karabük
Doğum Tarihi: 28 Eylül 1979
Boyu: 1.88
Kilosu: 82
Burcu: Terazi
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kumral
Instagram: @nihataltinkayaofficial

Yorumlar