Anasayfa /  Foto Galeri

Netflıx, Rebel Moon - Part One: A Child of Fire’ın yeni fragmanını paylaştı

300, Çelik Adam ve Ölüler Ordusu filmlerinin yaratıcısı Zack Snyder'ın elinden, yapımı onlarca yıldır devam eden destansı ve fantastik bir bilim kurgu olayı geliyor: Rebel Moon. Merakla beklenen evrenin ilk filmi Rebel Moon - Part One: A Child of Fire’ın yeni fragmanı yayınlandı.

Netflıx, Rebel Moon - Part One: A Child of Fire’ın yeni fragmanını paylaştı - Sayfa 1

NETFLIX, ZACK SNYDER İMZALI REBEL MOON - PART ONE: A CHILD OF FIRE’IN YENİ FRAGMANINI PAYLAŞTI

Netflıx, Rebel Moon - Part One: A Child of Fire’ın yeni fragmanını paylaştı - Sayfa 2

300, Çelik Adam ve Ölüler Ordusu filmlerinin yaratıcısı Zack Snyder'ın elinden, yapımı onlarca yıldır devam eden destansı ve fantastik bir bilim kurgu olayı geliyor: Rebel Moon. Merakla beklenen evrenin ilk filmi Rebel Moon - Part One: A Child of Fire’ın yeni fragmanı yayınlandı.

Netflıx, Rebel Moon - Part One: A Child of Fire’ın yeni fragmanını paylaştı - Sayfa 3

YEPYENİ BİR BİLİM KURGU EVRENİYLE TANIŞMAK İÇİN HAZIR OLUN…Galaksinin uzak bir ucundaki bir aya inen gizemli yabancı Kora (Sofia Boutella), köylüler arasına karışarak huzurlu bir hayata başlar. 

Netflıx, Rebel Moon - Part One: A Child of Fire’ın yeni fragmanını paylaştı - Sayfa 4

Ancak, acımasız Hükümdar Balisarius (Fra Fee)’nin ve onun yardımcısı, Amiral Noble (Ed Skrein); köylülerin ürünlerini Ana Dünya’ya karşı duran isyankar topluluk Bloodaxes (Cleopatra Coleman ve Ray Fisher)’a sattığını fark edince Kora, köylüler için hayatta kalmanın tek umudu hâline gelir.