Anasayfa /  Foto Galeri

Netflix Cici filmi konusu nedir? Cici filmi oyuncuları kimler?

Netflix'in yeni Türk filmi Cici, gün itibariyle izleyicilerinin beğenisine sunuldu. Bir Başkadır dizisiyle tanınan yönetmen Berkun Oya'nın yeni filmi olan Cici'nin konusu, oyuncuları ve hangi yılları anlattığı ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Bu bilgileri sizler için derledik. İşte ayrıntılar....

Netflix Cici filmi konusu nedir? Cici filmi oyuncuları kimler? - Sayfa 1

Ünlü yönetmen Berkun Oya'nın yazıp yönettiği ve Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit gibi oyuncuların yer aldığı Cici filmi, Netflix'te görücüye çıktı. İşte, yılın en iyi filmlerinden biri olan gösterilen Cici filmi ile ilgili ayrıntılar...

Netflix Cici filmi konusu nedir? Cici filmi oyuncuları kimler? - Sayfa 2

CİCİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir aile yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşur. Bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar yeniden açılır.

Netflix Cici filmi konusu nedir? Cici filmi oyuncuları kimler? - Sayfa 3

CİCİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Cici filminin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Nur Sürer, Olgun Şimşek, İncinur Daşdemir, Okan Yalabık, Olgun Şimşek ve Yılmaz Erdoğan yer alıyor.

Netflix Cici filmi konusu nedir? Cici filmi oyuncuları kimler? - Sayfa 4

CİCİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Netflix’in orijinal Cici filminin nerede çekildiğine dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.   Cici filmi, 1980’li yıllarda İç Anadolu Bölgesinde yaşayan bir ailenin hayatını konu almakdığı bilinmektedir.