Anasayfa /  Magazin

Nergis Kumbasar: Kızımdan uzak durun!

Nergis Kumbasar, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmeyen Mehmet Ali Erbil’den olan kızı Yasmin Erbil'e sahip çıktı: "O da milyonlarca insan gibi paylaşım yapıyor. Ünlü bir annesi babası var diye üzerine gidiliyor. Ondan uzak durun" dediği belirtildi

Abone ol
Abone ol 25 Ocak 2017 22:53

Kiralık Aşk’ın sevilen ikilisi Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı sokaklarında alışveriş yaparken görüntülendi. Ünlü ikili neşeli tavırlarıyla dikkat çekerken Onur Büyüktopçu hayranlarının kendisini gerçek hayatta da canlandırdığı Koray karakteri gibi sanmalarından dert yandı.

“KIZIMA SALDIRMASINLAR”

Nergis Kumbasar, son zamanlarda yıllar önce boşandığı eşi Mehmet Ali Erbil’den olan kızı Yasmin Erbil’in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar sorulunca açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü oyuncu, “Her genç kız gibi o da  fotoğraf paylaşıyor. Kimse kızımla uğraşmasın. Kızıma saldırmasınlar. Ben ona tecrübelerimi anlatıyorum, üzülmemesi gerektiğini söylüyorum ama çocuk üzülüyor yine de. Milyonlarca insan böyle paylaşımlar yapıyor ama kızım ünlü bir anne babanın çocuğu diye üstüne gidiliyor” diye konuştu.

Kaynak: Sözcü




Yorumlar