Anasayfa /  Foto Galeri

Nefesler tutuldu ! İşte Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'leri !

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele için tüm Türkiye nefesini tut su ve bu mücadeleyi bekliyor. İşte Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'leri...

Nefesler tutuldu ! İşte Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'leri ! - Sayfa 1

Fenerbahçe'de gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Ligde üst üste yaşadığı kayıplarla (bir maçı eksik) lider Trabzonspor'un 6 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekip için kazanmaktan başka seçenek kalmadı.

 

Nefesler tutuldu ! İşte Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'leri ! - Sayfa 2

Belki de son kozunu oynayacak olan teknik heyeti eksikler düşündürüyor. Kritik sınav öncesi takımın orta sahadaki dinamosu Luiz Gustavo cezalı. Emre Belözoğlu ile hücum hattının önemli aktörü Garry Rodrigues de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Üç ismin dışında Tolga Ciğerci'nin formunda da büyük düşüş var.

Nefesler tutuldu ! İşte Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'leri ! - Sayfa 3

MURİÇ'E TERAPİ

Ligde üç haftadır gol atamayan Vedat Muriç'e teknik heyet moral aşılıyor. Kosovalı oyuncu da Galatasaray'a gol atarak kendisini affettirmeyi planlıyor. Beşiktaş derbisinde ağları havalandıran yıldız, sarı-kırmızılı ekibi de boş geçmeyerek 'gerçek Fenerbahçeli' olmayı hedefliyor. Kanarya, Muriç'in gol attığı ligdeki 10 maçı da kazandı. İlk 19 haftada 12 gol+4 asist ile takımın lokomotifi olan Vedat, son üç haftada skor katkısı yapamadı.

Nefesler tutuldu ! İşte Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'leri ! - Sayfa 4

Galatasaray'da artık tek gündem Fenerbahçe derbisi... İkinci yarının başlamasıyla beraber ritmini bulan sarı-kırmızılı ekip, Yeni Malatya engelini de aşarak ligde üst üste 6 maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu süreçte en fazla galibiyet alan, en fazla gol atan (18) ve en az gol yiyen (3) takım olmayı başardı.