Anasayfa /  Güncel

Ne kadar büyüseniz de annenize ihtiyacınız olduğunu gösteren 10 durum !!!

Ne kadar büyüseniz de annenize ihtiyacınız olduğunu gösteren 10 durum !!!

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2016 01:26

Ne kadar büyüseniz de annenize ihtiyacınız olduğunu gösteren 10 durum !!!

30 yaşınızı geçmiş, özgürlüğünüzü çoktan ilan etmiş olsanız bile hayatınıza her zaman bir anne dokunuşu gerekiyor.  İşte canımız annelerimizin muhteşem güçleriyle bizi çekip çıkardığı 10 zor durum...

1. Yemek yapmayı bildiğinizi düşünseniz de bir tarif için mutlaka annenizi arayıp “Ya anne onun içine ne koyuyorduk?” diye sorarsınız.

2. “Kirlileri makineye atıyorsun o yıkıyor işte” diye yıllarca annenizi sinir ettiğinizi ilk kez çamaşır yıkayacağınız zaman anlarsınız. Çünkü hangi renkleri hangi programda yıkamanız gerektiğini en iyi bilen kişi odur.

3. Kaç yaşınıza gelirseniz gelin önemli bir karar vermeniz gerektiğinde ya da işin içinden çıkamadığınızda mutlaka eliniz telefona gider ve annenizden akıl alırsınız.

4. Erkek arkadaşınızla kavga ettiğinizde ağlayıp sızlamak için yanına koştuğunuz ilk kişi tabii ki annenizdir.

5. Arkadaşınızın düğününe gideceğinizde annenize telefon açıp “Anne çeyrek mi taksam yoksa para mı?” diye sorup en doğru cevabı alırsınız.

6. Doktor kontrolüne gideceğiniz zamanı her ne kadar “Bu kez unutmayacağım” deseniz de mutlaka unutursunuz. Ve tabii ki randevu gününüzün tüm detaylarını bilen ve bunu size hatırlatan tek kişi annenizdir.

7. Artık kendinize ait bir eviniz ve hayatınız olsa da ayın sonunu getiremediğiniz zamanlarda size yardım eden gizli melek yine annenizdir.

8. Hoşlandığınız çocuğu etkilemek için “Mantı bile açarım” gibi iddialı konuşup ayvayı yediğinizi düşünürsünüz ama annenize edeceğiniz bir telefon hayatınızı kurtarır.

9. Hasta olduğunuzda ve doktora gidecek kadar haliniz olmadığında bir telefonla annenizin iyileştirici çorbaları ve çaylarının tarifini alırsınız. Hatta tarifleri uygulamaya geçmeden anneniz yanınıza ışınlanmış olur.

10. Bütün arkadaşlarınız doğum gününüzü unutsa bile anneniz asla unutmaz. Sizi gece yarısı arayıp “Oh, iyi ki de doğurmuşum seni!” diyen annenizi sarıp sarmalamak istersiniz.

Etiketler ne kadar
Yorumlar