Anasayfa /  Spor

PG-13: “Lakers’ı İstedim Ama Beni Takaslamadılar”

LeBron James’in takıma katılmasının ardından Los Angeles Lakers taraftarları Paul George’un neden Melekler Şehri’ne gelmediğini merak ediyor. Yıldız ismin bu konuda sitemkar bir açıklaması var.

Abone ol
Abone ol 06 Temmuz 2018 03:00

Los Angeles Lakers, 2018 NBA yazının vahşi serbest oyuncu piyasasında LeBron James’in imzasını kaptı ama takımın taraftarları hala Paul George’un Hollywood’a gelip Kral’ın ekibine katılmaması karşısında şaşkın.

ESPN‘in serbest kalma süreci hakkında üç bölümlük bir belgesel yaptığı George’un Lakers‘a gelmemesinin ardındaki nedeni oyuncu bizzat o belgeselde açıkladı:

“Stresli bir dönem oldu. Kolay bir karar değildi. Lakers taraftarlarının beni memleketinde istemelerine, önlerinde oynamamı istemelerine çok teşekkür ederim.”

“Ben de bir yıl önce, OKC öncesinde buraya gelmek istiyordum. Ne yazık ki Lakers’a takas edilmedim. Lakers beni takas etmedi. Oklahoma’ya takas oldum. Ve bu da benim için güzel bir şey oldu.”

Pacers, George’u 2017 yazında Victor Oladipo ve Domantas Sabonis karşılığında OKC’ye göndermişti.

Thunder, 2017/18’de PG-13’li kadrosuyla playoff ikinci turunda kaldı ama hem oyuncunun hem de takımın gelecek için hedefleri daha ileriye gitmek.


Etiketler paul george
Yorumlar