Anasayfa /  Spor

NBA finali ne zaman? Golden State Warriors ve Cleveland Cavaliers maçı tarihleri…

Golden State Warriors Cleveland Cavaliers NBA finali için karşı karşıya gelecek. Peki, Golden State Warriors Cleveland Cavaliers maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda, saat kaçta? İşte "NBA finali ne zaman" sorusunun yanıtı...

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2018 04:00

NBA final maçında karşılacak takımlar belli oldu.Doğu Konferansında Cleveland Cavaliers, Lebron James'in harika performansıyla Boston Celtics’i eleyerek adını finale yazdırmıştı. Batı Konferansı finalinde önceki son şampiyon Golten State Warriors, deplasmandaki son maçta Houston Rockets'ı 101-92 mağlup etti ve tekrar finale yükselmeyi başardı. Ayrıca iki eşleşmede 7.maçlara kadar uzamıştı. Finalin adının belli olmasının ardından basket severler ‘NBA finali ne zaman?’ sorusuna yanıt arıyor. İşte, Golden State Warriors Cleveland Cavaliers maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda, saat kaçta? sorusunun yanıtı…

1 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Warriors'ta Kevin Durant 34 sayı, 5 ribaunt ve 5 asist, Stephen Curry 27 sayı, 10 asist, 9 ribaunt ve 4 top çalma ile galibiyette başrolü oynadı. Houston'da ise James Harden'ın 32 sayı 6 asist, 6 ribaunt ve 4 top çalması, yenilgiyi önleyemedi. Bu sonuçla Warriors ile Cleveland, üst üste dördüncü kez finalde kapışacak.

GOLDEN STATE WARRİORS CLEVELAND CAVALİERS MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

4 galibiyet alanın şampiyon olacağı NBA Finalleri'nde ilk maç 1 Haziran'da sabaha karşı saat 04.00'te son şampiyonun sahasında oynanacak. Karşılaşma S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

NBA FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

1. Maç | 1 Haziran (04:00) Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers

2. Maç | 4 Haziran (03:00) Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers

3. Maç | 7 Haziran (04:00) Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

4. Maç | 9 Haziran (04:00) Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

5. Maç | 12 Haziran (04:00) Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers

6. Maç | 15 Haziran (04:00) Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

7. Maç | 18 Haziran (03:00) Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers

NOT: Maç saatleri TSİ'ye göre yazılmıştır ve 5 – 6 – 7. maçlar ilk müsabakalarda şampiyon belli olmadığı ve gerek görüldüğü takdirde oynanacaktır.




Yorumlar