Anasayfa /  Foto Galeri

NASA açıkladı: İşte evinizin havasını temizleyen bitkiler

NASA açıkladı: İşte evinizin havasını temizleyen bitkiler - Sayfa 1

NASA açıkladı: İşte evinizin havasını temizleyen bitkiler NASA evinizin havasını temizleyen ve kimyasallardan arındıran o bitkileri açıkladı.

NASA açıkladı: İşte evinizin havasını temizleyen bitkiler - Sayfa 2

newsner.com - Kulağa korkunç gelse de maalesef her ev toksin doludur. Evimizi kimyasallarla temizlediğimizden her yere kimyasal bulaşması işten bile değil. Evinizde yer alan hemen her eşyaya kimyasal bulaşmıştır. Toksinleri de hava yoluyla vücudumuza sokarız. Bu nedenle çocuk odaları boyandıktan ancak birkaç hafta sonra çocukların bu odada uyuması önerilir. Nephrolepis Obliterata Bu bitkiyi yukarıdaki diğer bitkilerden biri ve nemlendirici cihazla yan yana koymanız halinde odanızın havasındaki nem oranı inanılmaz artıyor.

NASA açıkladı: İşte evinizin havasını temizleyen bitkiler - Sayfa 3

Kulağa korkunç gelse de maalesef her ev toksin doludur. Evimizi kimyasallarla temizlediğimizden her yere kimyasal bulaşması işten bile değil. Evinizde yer alan hemen her eşyaya kimyasal bulaşmıştır. Toksinleri de hava yoluyla vücudumuza sokarız. Bu nedenle çocuk odaları boyandıktan ancak birkaç hafta sonra çocukların bu odada uyuması önerilir. Rhapis Sadece güzel görünmez aynı zamanda hava temizleyici ve nemlendirici özelliğiyle öne çıkar.

NASA açıkladı: İşte evinizin havasını temizleyen bitkiler - Sayfa 4

Jerbera Jerberalar giderek yayılıyor. En çok kullanılanları ise ‘Gerbera jamesonii’ ve ‘Gerbera viridifolia’. Havadaki benzeni arıtmasıyla ünlü.