Anasayfa /  Foto Galeri

Nakdi destek ücreti ne zaman yatacak? Bakan Selçuk açıkladı

Pandemi ücretsiz izin maaşı alan vatandaşlar gelişmeleri yakından takip ediyor. Salgın sürecinde işleri azalan işyerlerinde ücretsiz izne çıkarılan çalışanlara devlet tarafından nakdi ücret desteği veriliyor. Bu desteğin Ağustos ayında uzatılıp uzatılmadığı ve ödemelerin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nakdi ücret desteğinin ödeneceği tarihi duyurdu...

Nakdi destek ücreti ne zaman yatacak? Bakan Selçuk açıkladı - Sayfa 1

Pandemi sürecinde ücretsiz izne çıkarılan çalışanlara nakdi ücret desteği veriliyor. Temmuz ayına ilişkin ücretsiz izin maaşı çalışanlara Ağustos ayının başında ödendi. Nakdi ücret desteği Ağustos ayı için de çalışanlara ödenecek. Ağustos ayına ait ücretsiz izin maaşının ise ne zaman yatacağı merak ediliyor. Peki, pandemi ücretsiz izin maaşı yattı mı? Nakdi ücret desteği uzatıldı mı?  

Nakdi destek ücreti ne zaman yatacak? Bakan Selçuk açıkladı - Sayfa 2

PANDEMİ ÜCRETSİZ İZİN MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: "Ağustosa ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 8 Eylül'de başlayacak."

Nakdi destek ücreti ne zaman yatacak? Bakan Selçuk açıkladı - Sayfa 3

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ UZATILDI MI?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kararı sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı. Bakan Selçuk, "Normalleşme sürecinde istihdamı korumak için Sosyal Koruma Kalkanımız ile çalışan ve işverenlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Nakdi destek ücreti ne zaman yatacak? Bakan Selçuk açıkladı - Sayfa 4

Fesih Kısıtı, Nakdi Ücret Desteği ve mevcut faydalananlar için Kısa Çalışma Ödeneği'ni 1 ay süreyle uzatıyoruz." ifadelerini kullandı.