Anasayfa /  Magazin

Nail Gönenli kimdir, kaç yaşında, nereli? Nail Gönenli ne iş yapıyor?

Sevilen manken ve oyuncu Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde avukat Nail Gönenli ile anıldı. Ardından Nail Gönenli'nin hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2023 17:00

Sevilen manken ve oyuncu Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde avukat Nail Gönenli ile anıldı. Ardından Nail Gönenli'nin hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar...

2015 senesinde iki oğlunun babası Emre Altuğ ile evliliğini noktalayan ve boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Çağla Şıkel'in Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu Çağla Şıkel ile görüntülenen Nail Gönenli'nin hayatı merak konusu oldu. Ünlü avukat Nail Gönenli'nin adı bugüne kadar birden fazla ünlü isimle anıldı.

NAİL GÖNENLİ KİMDİR?

Saint Benoit Lisesi mezunu olan Nail Gönenli, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmiştir. Gönenli, üniversiteden mezun olmasının ardından profesyonel iş 2005 yılında İstanbul’da bir hukuk bürosunda avukat olarak başlamıştır. 8 sene hukuk alanında eğitimli olarak 13 öğrencilik eğitiminden sonra 2018 yılında Gönenli&Partners’ı kurdu ve Gönenli&Partners Bürosu’nun öncüdür.

Nail Gönenli, önemli davalarda tahkim avukatı olarak görev yapıyor. Fikri Hukuku ile Hukuku, Şirketler Hukuku, Sağlık, İdare ve Vergi Hukuku, Ceza Hukuku iş olan Gönenli, danışmanlık hizmetleri vermektedir. Nail Gönenli, iyi seviyede İngilizce hem de Fransızca bilmektedir.

ÇAĞLA ŞIKEL NAİL GÖNENLİ İLE SEVGİLİ Mİ?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çağla Şıkel uzun yıllar sonra ilk kez bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. 

Yorumlar