Anasayfa /  Medya

Nagihan Karadere diskalifiye mi oldu? Nagihan Survivor'dan ayrıldı mı?

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerilim doruk noktasına ulaştı. Kırmızı takımda çekişmeler bir türlü dinmezken son olarak Nagihan ve Aleyna arasındaki tartışma, son bölüme damgasını vurdu. Ada konseyinde yaşanan gerginlikte Nagihan'ın davranışı, Acun Ilıcalı'nın adeta sinirlerini zorladı. Tansiyon aniden yükselirken yarışmanın ortasında kesilmesiyle izleyiciler, "Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Survivor Nagihan elendi mi, ne oldu?" gibi soruların cevaplarını merak ediyor.

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2024 09:00

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerilim doruk noktasına ulaştı. Kırmızı takımda çekişmeler bir türlü dinmezken son olarak Nagihan ve Aleyna arasındaki tartışma, son bölüme damgasını vurdu. Ada konseyinde yaşanan gerginlikte Nagihan'ın davranışı, Acun Ilıcalı'nın adeta sinirlerini zorladı. Tansiyon aniden yükselirken yarışmanın ortasında kesilmesiyle izleyiciler, "Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Survivor Nagihan elendi mi, ne oldu?" gibi soruların cevaplarını merak ediyor.

SURVİVOR ALL STAR'DA NAGİHAN VE ALEYNA GERGİNLİĞİ!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2024 All Star, 6 Şubat 2024 Salı akşamı 27. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Yeni bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Oyun alanında yarışmacılar arasında tansiyon bir an olsun düşmedi. Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise Mustafa Kemal oyunda oynamayacağını belirtti. Haftaya olaylı bir şekilde başlayan yarışmacılardan Yunus Emre ve Poyraz arasında gerilim yükselmişti. Son konseyde ise Mustafa Kemal ve Merve'nin arasındaki gerginlik Yunus Emre'nin araya girmesiyle büyüdü. Mustafa Kemal son dokunulmazlık oyununda Mustafa Kemal, Nefise ve Nagihan yarışmacılara sert sözler saf ederek oyunda olmayacağını söylediler. Nagihan ve Nefise sakinleşirken Mustafa Kemal dokunulmazlık oyununda yer almadı. Daha sonrasında ise Aleyna ve Nefise tartışması ortamın iyice gerilmesine neden oldu.

Nagihan "Bütün erkekleri dolduruyorsun" dediği Aleyna "Neyi dolduruyorum, takımı ilk satan sensin" dedi. Nagihan Yunus Emre'nin önüne giderek onunla konuşmaya çalıştı ve Aleyna'yı göstererek "Sen bunun gazıyla her şeyi yapıyorsun" dedi. Aleyna da tepki gösterip çekil şuradan deyince Nagihan "Ya sus be sus, sarı yılan" diyerek Aleyna'yı sert bir şekilde itti.

Kırmızı Takım'da Nagihan'ın Aleyna hakkında söyledikleri ortalığı karıştırdı. Nagihan "O kadın zehirledi sizi. Önce Sercan'ı sonra Yunus Emre'yi. Sercan akıllandı, kenara çekti arabasını. Adam akıllı, zeki bir adam" diyerek Kırmızı Takım'da gülüşmeler yaşandı.

Yaşanan gerginlik ise Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarttı.

SURVİVOR NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU, ELENDİ Mİ?

Ada konseyinde Nefise, Aleyna ve Nagihan arasında tartışma yaşandığı görüldü. Yaşanan gerilimin ardından sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu düşünüldü. Nagihan'la ilgili kararı ise Acun Ilıcalı yeni bölümün başında açıkladı.

Acun Ilıcalı Aleyna'yı iten Nagihan'a karşı öfkelendi. Adeta çileden çıkan Ilıcalı'nın sert sözleri ise şu şekilde:

"Sizin hakkınızda kimse konuşamaz mı? Her gün olay çıkarıyorsunuz kız ağlayarak gitti şimdi. Siz ne istiyorsunuz? Sizinle program çekemeyecek miyiz? Aleyna'ya yaptığını doğru mu? Kaos mu istiyorsunuz, kendinizden başka bir şeyi düşünemiyor musunuz? Hakaret etmeden hayat yok mu? Herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın."

"Olmadı sinirine yenik düştün, kendin dayanamadın, dayanamıyorsun da çok güzel birliktelik yaşadık. Bunun hiç tadını kaçırmadan, sen ne bekliyorsun her dakika olay çıkaracaksın biz de Nagihan tamam mı diyeceğiz. Öyle mi hayal ettin kafanda."

ACUN ILICALI NAGİHAN HAKKINDA KARARINI AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı yeni bölümde Nagihan ile ilgili kararını şu şekilde açıkladı:

"Nagihan bir şeyin bir limiti vardır, sinirlenmenin de limiti vardır. Sen 5-6 tane olayın tam içindesin. Seninle ilgili benim kanaatim dün gerçekleşti. Birincisi oyuna çıkmak istemedin, protesto ettin. Karşı takımdan Hakan'la çok üzücü bir olay yaşadın biz yayınlayamadık. Sen bugün Aleyna öbür gün Sercan. Herkesle kavgan var. Birinizin sözlü birinizin fiziksel mobingi oldu.

Aleyna'ya fiziksel müdahalede bulunuyorsun ve kız ağlayarak konseyi terk ediyor ve sen Nefise'yle gülüyorsun. Senin 15 oylama geçti adın yazılmadı. Buna rağmen yazılacak komplo teorisiyle herkese saldırıyorsun. Sen şuanda net bir şekilde huzur bozuyorsun. Devamlı büyük büyük olayların ortasında sen varsın. Şuanda ben sana kararımızı açıklıyorum. Sana iki seçenek veriyorum.

Bütün konseyde bütün yarışmacılardan, yapım ekibinden özür dileyeceksin. Bizim için şuanda Nagihan'ı kaybetme konusu masada. Sen zor durumlarda sinirlerine hakim olamıyorsun ve biz senin agresifliklerini çekmek zorunda değiliz.

İkinci alternatifte şu, çok güzel birliktelikler yaşadık, bunu hiç bozmadan buradan ayrılabilirsin. Bir kez daha birine bu hareketleri yapacaksan bizim için Nagihan'ın Survivor macerası sona ermiş demektir. Ben Survivor'a karşı kendimi sorumlu hissediyorum."

Nagihan ise Acun Ilıcalı'nın teklifine karşı "Acun Bey bir emek var, benim egom hiç bir zaman emekten daha üstün değil. Öyle bir insan a değilim. Burayı da gerçekten seviyorum ama birazda beni anlamanızı istiyorum. Hiç kimse burada masum değil. Hiç önemli değil ben özrümü dilerim. Bundan sonra agresiflik yapmayacağım" diyerek özür dilemek istediğini ve yarışmada kalmak istediğini söyledi.

Nagihan'ın herkesten özür dilemesinin üzerine Nagihan ve Nefise adaya geri döndü.

Çıkan karara göre Nagihan 5 ödülden yaralanamayacak, Nefise ise 2 ödülden yaralanamayacak.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

27 Aralık 1984 doğumlu Nagihan Karadere, kısa mesafe ve engelli koşucudur. 400m engelli branşında 56sn altında koşan ilk ve tek kadın atlettir. Fenerbahçe yetişen ve yarışan Karadere, Balkan oyunları, Avrupa Atletizm şampiyonası ve Üniversite oyunlarında 3 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanmıştır.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımında yer alarak (Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) gümüş madalya kazanan sporcu, 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti; ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

Ayrıca Benim Adım Osman filminde rol almıştır. Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşanmıştır ve Ece Arven Gökçe adında bir kız çocuk annesidir.

İki kez Survivor programına da katılan Karadere, 2016'da beşinci, 2018'de ise ikinci olmuştur. 2022 yılında ise altıncı olarak veda etmiştir. Daha önceden 3 kez yarıştığı Survivor'da bu sezon 4. kez mücadele ediyor.

Yorumlar