Anasayfa /  Güncel

Nagehan Alçı’ya Genelkurmay’dan ‘geçmiş olsun’ telefonu!

Bir kafede piyanist Nazlı Işıldak tarafından saldırıya uğradığını iddia eden Milliyet Gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile eşi Rasim Ozan Kütahyalı'yı, Genelkurmay Başkanlığının telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunduğu ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2017 15:21

Milliyet Gazetesi yazarı Nagehan Alçı, önceki gün Etiler’de saldırıya uğradığını iddia ederek polise suç duyurusunda bulunmuş, Alçı’ya saldırmakla suçlanan piyanist Nazlı Işıldak ise polis zoruyla götürüldüğü karakolda verdiği ifadede iddiaları yalanlamıştı.

Kendisi de ‘paşa kızı’ olan Işıldak, Alçı'ya Balyoz ve Ergenekon kumpaslarının olduğu dönemde yaptığı açıklamaları hatırlatarak “Bank Asya'dan krediyle alarak oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?” diye seslendiğini söyledi. Işıldak, iddia edildiğinin aksine Nagehan Alçı'ya tehdit ve hakaret içerikli herhangi bir şey demediğini de belirtti. Işıldak'ın avukatı Ümit Kaplan ise, Alçı'nın göz önünde bir isim olduğunu övgüye olduğu kadar eleştiriye de açık olması gerektiğini söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı kendisinin ve eşi Nagehan Alçı’nın Genelkurmay Başkanlığınca arandığını yazdı.

Nagehan Alçı’nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı ise köşesinde sözde saldırı sonrası yaşananlarla ilgili bilgi verdi. Kütahyalı, Genelkurmay Başkanlığının kendisini ve eşi Nagehan’ın telefonla aradığını yazdı. Kütahyalı “Bu çirkin olayın duyulmasıyla beraber dün Genelkurmayımız da hem Nagehan’a hem de bana hemen üzüntülerini ilettiler” dedi. Kaynak: Sözcü

NAGEHAN ALÇI KİMDİR?

13 Nisan 1977 senesinde dünyaya gelen Nagehan Alçı, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde eğitim aldı.

Hürriyet'in dış haberler servisinde stajer olarak gazeteciliğe başlayan Nagehan Alçı daha sonra 32. Gün'de stajerliğine devam etti. Alçı, Show TV dış haberler servisinde çalıştıktan sonra Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile evlenen Alçı'nın hu evlilikten Betül Yasemin ve Ayşe Ela adındaki iki çocuğu bulunuyor.


Yorumlar