Anasayfa /  Magazin

Mustafa Topaloğlu iki belediye başkanına kırıldığını belirtti

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de gördüğü tedavinin ardından taburcu olan ve yürüyerek hastaneden çıkan Mustafa Topaloğlu iki belediye başkanının kendisini üzdüğünü söyleyerek, "Birileri kalbimi kırdı. Siz kalp kırmayın. İsimlerini vermeyeceğim ama Cumhurbaşkanı ile paylaşacağım" dedi.

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2020 17:55

Katıldığı canlı yayın sonrası kalp krizi geçiren 63 yaşındaki türkücü Mustafa Topaloğlu, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Şişli Etfal Hastanesi'nde anjiyo olduktan sonra taburcu olan ve yürüyerek hastaneden çıkan Mustafa Topaloğlu gazetecilere, 'Bu kalbimiz motor, bizi yaşatıyor en önemli organımız kalbe iyi bakmak lazım aynı zamanda kalp kırmamak gerek, kalp kırmayın' dedi.

"BENİ ÜZEN İKİ BELEDİYE BAŞKANINI CUMHURBAŞKANI İLE PAYLAŞACAĞIM"

Kendisini üzen iki belediye başkanının olduğunu bunların isimlerini veremeyeceğini ama Cumhurbaşkanı ile paylaşacağını söyleyen Mustafa Topaloğlu 'Tedavi gördüğüm Şişli Etfal Hastanesi konusunda uzman, beni iyi ki buraya getirmişler, tüm doktorlara teşekkür ediyorum' dedi.

 

2 YIL ÖNCE DE KALBİNE STENT TAKILMIŞTI

Ünlü türkücü, iki yıl önce de kalp krizi geçirmişti. Anjiyo yapıldıktan sonra bir bölgede tıkanıklık olduğu saptanan sanatçıya stent takılmıştı.

NE OLMUŞTU?

Mustafa Topaloğlu, 13 Ekim Cuma günü Alişan ve Demet Akalın'ın sunduğu programa katılmıştı. Kuliste terlemeye başlayan sanatçı aniden fenalaşarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Eşi Derya Topaloğlu ile oğlu Çağlayan Topaloğlu ise hastane önünde soruları yanıtlamıştı. Yaşananların ardından sanatçının oğlu Çağlayan, Mustafa Topaloğlu'nun anjiyo olacağını belirtmişti.

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar