Anasayfa /  Magazin

Mustafa Sandal: "O sahneleri rüyamda gördüm"

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, ilk albümü ile ilgili şaşırtan gerçeği ilk kez anlatan Mustafa Sandal, "Bir gece rüyamda albümün çıkış parçası 'Bu Kız Beni Görmeli'yi Boğaziçi Üniversitesi'nde çekerken gördüm." diyerek bilinmeyenleri anlattı.

Abone ol
Abone ol 12 Ocak 2023 21:36

Melis Sütşurup ile olan mutlu evliliğiyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz akşam ekrana getirilen Fatih Altaylı'nın sunuculuğunu üstlendiği programın konuğu oldu. Mustafa Sandal, ilk albümü hakkında herkesi şaşırtacak gerçeği ilk kez anlattı.

Mustafa Sandal ilk albümüyle ilgili de şunları söyledi: "Bir gece rüyamda albümün çıkış parçası 'Bu Kız Beni Görmeli'yi Boğaziçi Üniversitesi'nde çekerken gördüm. Yönetmen Tayfun Dinçer'e "Bu şarkının klibini Boğaziçi Üniversitesi'nde çekmemiz lazım" dedim. 'Araba' şarkısını da Tayfun Dinçer ile çektik. Rüyamda bu kez de klipte Boğaziçi Köprüsü'nden gözüken kürek çektiğim sahneyi gördüm. "

"Tayfun'a dedim, "Boğaziçi Köprüsü'nü kapatmamız lazım." (Gülüyor) Sonra Emniyet'ten yardım istedik, bir şeriti kapattık. Benim dublorüm kürek çekerken kürek kırıldı. Yarışlar varmış, kürek bulamadık. 25 gün bekledik. Tayfun 'o plan olmasın' dedi, 'olmaz' dedim. Galatasaray Adası'nın civarını çekerken, denize düştüm. Bir çıktım sudan her yerim deniz anası... Çılgın işler yapıyorduk..."

Etiketler mustafa sandal
Yorumlar