Anasayfa /  Spor

Mustafa Cengiz Arda Turan transferini resmen açıkladı !

Galatasaray ilk transfer bombasını patlattı. Sarı Kırmızılı ekip eski oyuncusu Arda Turan ile anlaşmaya vardı. Transferi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz resmen açıkladı.

Abone ol
Abone ol 05 Ağustos 2020 18:14

Geçen sezondan bu yana Galatasaray ile ismi anılan Arda Turan, sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından Başkan Mustafa Cengiz’in evine gelerek 1+1 yıllık anlaşmaya imza attı. Transferin teknik heyetin yazılı ve sözlü isteği ile gerçekleştiği öğrenildi. 

MUSTAFA CENGİZ RESMEN AÇIKLADI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan transferini resmen açıkladı. Cengiz, "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık. Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum. Herkes hata yapabilir, önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Değerli teknik ekibimizin isteği ve ihtiyaçları doğrultusunda Arda Turan transferimiz gerçekleştirilmiştir" dedi.

 

Turan'ın, imzayı attığı sırada yanında Galatasaraylı yöneticilerden; Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay, Kaan Kançal'ın yanı sıra takımın idari direktörü Şükrü Hanedar da yer aldı. Transferin Galatasaray teknik heyetinin Başkan Mustafa Cengiz’e yazılı ve sözlü olarak talebi sonrası gerçekleştiği öğrenildi. İmzaların atılmasının ardından Arda Turan, Galatasaray forması ile kulüp televizyonunun objektiflerine poz verdi. Sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya varan Arda, Galatasaray’da daha önce de giydiği 66 numaralı formayı terletecek. 

Transferin ilerleyen saatlerde yapılacak KAP açıklamasının ardından resmi olarak duyurulması bekleniyor.

 

 

Yorumlar