Anasayfa /  Foto Galeri

Müslüme'nin annesinin jandarmadaki ifadesi ortaya çıktı! Kayınpederiyle ilgili şoke eden sözler

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal'ın tutuklanan 70 yaşındaki dedesinin, biyolojik babası olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası tüm gözlerin çevrildiği anne ise bu gerçeği bugüne kadar kayındeperinin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını söyledi.

Müslüme'nin annesinin jandarmadaki ifadesi ortaya çıktı! Kayınpederiyle ilgili şoke eden sözler - Sayfa 1

Mersinde kaybolduktan 10 gün sonra ölü bulunan Müslüme Yağal'ın dedesi babası çıktı. Hasan Yağal'ın gelinine tecavüz ettiği ve Müslüme'nin ağabeyinin de babası olduğu belirlendi. Müslüme'nin ölümüyle ilgili değil de 'aile içi tecavüz' suçundan tutuklanan dede Hasan Yağal'la ilgili kan donduran iddialar...

Müslüme'nin annesinin jandarmadaki ifadesi ortaya çıktı! Kayınpederiyle ilgili şoke eden sözler - Sayfa 2

Mersin Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolan Minik Müslüme'nin 10 gün sonra bir dağ başında ölü bulunması Türkiye'yi yasa boğdu. 2.5 yaşındaki Yörük Kızı Müslüme Yağal'ın ölüm sebebi merak edilirken, soruşturma kapsamında dedesi Hasan Yağal tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Şimdi de Küçük kızın cansız bedeni üzerinde yapılan DNA analizinden mide bulandıran bir sapıklık çıktı. Dede görünen Hasan Yağal hem Müslüme'nin hem de Müslüme'nin abisinin öz babası çıktı. Sapık dede, 13 yaşındaki kendi öz oğluna da istismarda bulunmuş... İşte kan donduran ayrıntılar...

Müslüme'nin annesinin jandarmadaki ifadesi ortaya çıktı! Kayınpederiyle ilgili şoke eden sözler - Sayfa 3

Soruşturma sürerken, eski Emniyet Müdürü Feramüz Erdin, Müslüme'nin 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal'ın Müslüme'yi öldürme suçundan değil, daha önce aile içinde yaşanan bir tecavüz suçundan tutuklandığını iddia etmişti. 

Müslüme'nin annesinin jandarmadaki ifadesi ortaya çıktı! Kayınpederiyle ilgili şoke eden sözler - Sayfa 4

Dedesi değil babası çıktı : 

Müslüme Yağal üzerinde yapılan DNA incelemesi sonunda 70 yaşındaki dede Hasan Yağal'ın aslında Müslüme'nin babası olduğu ortaya çıktı. Jandarma sorguyu derinleştirdikçe çok daha korkunç gerçekler ortaya döküldü.