Anasayfa /  Spor

Muslera ne zaman iyileşir? Muslera ne zaman oynar?

Çaykur Rizespor maçında sağ ayak tibia ve fibula kemiği kırılan Fernando Muslera'nın ne zaman sahalara döneceği merak konusu. Kulüp doktoru Yener İnce Muslera için ne dedi? Muslera ne zaman iyileşir? Muslera ne zaman oynar?

Abone ol
Abone ol 24 Haziran 2020 12:17

Muslera sahalara ne zaman dönecek? Muslera dönüş tarihi ne? Süper Lig'de 27. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera 14. dakikada sakatlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yapılan incelemeler sonunda sağ ayak tibia ve fibula kemiğinde kırık tespit edilen Uruguaylı oyuncu bugün ameliyat oldu.

Bugün 34 yaşına giren  file bekçisinin ameliyatı ardından sağlık durumuna ilişkin açıklamalar yapan Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Muslera'nın 6 ay sonra sahalara dönmesini beklediklerini belirtti.

Muslera sahalara ne zaman dönecek? Yener İnce'nin açıklamaları şu şekilde:

"Herhangi bir sıkıntımız olmadan ameliyatı tamamladık. Aynı sahada Emre Akbaba'yla da bir tecrübemiz vardı, hemen hemen aynı sakatlık. Muslera şu anda iyi durumda. Beklentimiz 6 ay ama şimdilik süre vermek doğru değil."

Ameliyattan sonra teknik direktör Fatih Terim de Muslera ile ilgili şöyle konuştu:

"Muslera'nın hem doğum gününü kutladık, hem de geçmiş olsun ziyaretimizi yaptık. Ameliyatı çok iyi geçti. O bizim için bir kaleci olmaktan çok öte şeyler ifade ediyor. İnşallah en kısa sürede aramıza dönecek."

 

Yorumlar