Anasayfa /  Foto Galeri

Muhtar her gün köylülerin ateşini tek tek ölçüp kayıt altına alıyor!

Karabük Merkeze bağlı Kahyalar Köyü Muhtarı, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) salgını nedeniyle köylüleri tek tek ziyaret ederek ateşlerini ölçüyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının ardından köylülerin ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışan muhtar 60 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlara 'Evde Kal' uyarılarında bulunuyor.

Muhtar her gün köylülerin ateşini tek tek ölçüp kayıt altına alıyor! - Sayfa 1

Korona virüsü nedeniyle büyükşehirlerden köylere göçlerin yoğun olması köylüleri endişelendirirken, muhtarlar çeşitli yöntemlerle önlemler almaya çalışıyor.

Muhtar her gün köylülerin ateşini tek tek ölçüp kayıt altına alıyor! - Sayfa 2

Karabük Merkeze bağlı olan Kahyalar Köyü Muhtarı Tuncay Coşkun, mahalleleri tek tek gezip köylülerin ateşlerini ölçüp kayıt altına alıyor.

Muhtar her gün köylülerin ateşini tek tek ölçüp kayıt altına alıyor! - Sayfa 3

Sokağa çıkma kısıtlamasının ardından köylülerin ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışan Coşku,n 60 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlara ‘Evde Kal’ uyarılarında bulunuyor.

Muhtar her gün köylülerin ateşini tek tek ölçüp kayıt altına alıyor! - Sayfa 4

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Coşkun, mahalle sakinlerinin sağlığının her şeyden önce geldiğini ve bu noktada üzerlerine düşen ne varsa şimdiye kadar yerine getirdiklerini ve getirmeye de devam edeceklerini söyledi.

Muhtar her gün köylülerin ateşini tek tek ölçüp kayıt altına alıyor