Anasayfa /  Güncel /  Son dakika

Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararı aldı.

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2023 14:10

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin İzmir'de aniden rahatsızlanması sonrası bugün Ankara'da çok hareketli saatler yaşanıyor. İnce'nin bir otelde 11 kurmayıyla toplandığı ve o kurmaylardan 8'inin "seçim ikinci tura kalmıyor, çekilelim" demesi üzerine "bunu düşünelim" diyerek Genel Merkez'e geçtiği iddia edilmişti. İnce, Genel Merkez'de parti yöneticileriyle yaptığı toplantının ardından kararını açıklıyor.

İşte İnce'nin açıklamasından satır başları...

- İlçe, il yönetimlerinde bulundum, 5 dönem milletvekilliği yaptım, Cumhurbaşkanı adayı oldum, parti kurdum. 40 yılın üstünde mücadele ediyorum.

- Yanlışa yanlış , doğruya doğru dedim. 40 yılın içerisinde haksızlık yaptığım insanlar olabilir. Bu son 45 günde gördüklerimi, 45 senede görmedim.

- Sahte dekontler, jipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, fotoğraflar... İsrailli bir porno sitesinden alıyor, benim kelleyi koyuyor. Bunu FETÖ'cüler yapıyor. Türkiye'de muhalif olacağım diye paylaşanlar var.

- Benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Özel hayatın gizliliği falan değil bu, iftira. Gerçek değil bu. T.C. Devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Bir yurttaşının, bir cumhurbaşkanı adayının itibarını korumakla görevlidir devlet, medya, emniyet... Alenen iftira!

- 5 milyon dolarlık dekont. Yazıyor geçiyor adam, nerede bu savcılar? 

- Bu ülkenin Memleket Partisi'ne ihtiyacı var. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum...

- Bu atılan iftiralara, 'Saray'dan para aldı çekilemez" diyen alçaklara sesleniyorum. Benim bunlardan korktuğum falan yok. 45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum...

 

Etiketler muharrem ince
Yorumlar