Anasayfa /  Medya

Müge Anlı’ya çıkan Sema Baysal kimdir, hangi kanalda çıkıyor?

Müge Anlı'nın programına konuk olan Sema Baysal babası Nahit Şansal’ın şüpheli ölümünün araştırılması için yardım istemiş ve dikkatleri üzerine çekmiştir. Sema Baysal ekran sunucusu olarak biliniyor. Peki ama Sema Baysal kimdir?

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2022 15:22

Müge Anlı'nın programına konuk olan Sema Baysal babası Nahit Şansal’ın şüpheli ölümünün araştırılması için yardım istemiş ve dikkatleri üzerine çekmiştir. Sema Baysal ekran sunucusu olarak biliniyor. Peki ama Sema Baysal kimdir?

Sema Baysal yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu. EFT, NLP, Reiki Masater gibi davranış akımlarıyla ilgilenmektedir. Peki ama Sema Baysal kimdir?

Üvey kardeşiyle ilgili iddialarda bulunan Sema Baysal açıklamalarıyla hayretler içinde bıraktı. Sema Baysal, üvey kardeşinin; kendisini, babasını ve annesini öldürmek için kiralık katil tuttuğunu iddia etti.

Sema Baysal kimdir?

Sema Baysal, kariyerini bir televizyon kanalında sunuculuk yaparak sürdürmektedir. İş dünyası ile ilgili bir programın sunuculuğunu üstlenen Sema Baysal, yaklaşık 14 yıldır bu mesleği icra etmektedir.

İşkolik isimli bir programı sunan Sema Baysal, moderatörlük ve yapımcılık da üstlenmektedir.

NAHİT ŞANSAL NEDEN ÖLDÜ?

Sunuculuk yapan Sema Baysal, programa katılarak uzun süredir babasıyla görüştürülmediğini iddia etmişti.

Üvey annesinin yanında duran babasını almaya çalışan Sema Baysal babasının bir hafta sonra bir huzurevinde aniden vefat ettiğini öğrenmişti.

Babasının vefatından sonra, üvey annesinin de öldüğü ortaya çıkan olayla ilgili Sema Baysal’ın ‘kiralık katil’ iddiası programa damga vurmuştu. Baysal, kendisinin öldürülmesi için kiralık katil tutulduğunu öğrendi.

Sema Baysal, ''Ben aslında seni 1982 yılında kaybettim babam. Hayatımıza giren o iğrenç mahlukat şimdi mezarında rahat uyuyamayan Güler seni o zaman çaldı bizden ve öylesine yalan yanlış, çalınmış ve eğreti bir hayat kurdu ki seninle kendisine… Aslında hiçbir zaman onun da içine sinmedi bu hayat ve hep eksiklerini yamalamaya çalıştı. İlk yaması 1986 yılında adını İpek koyacağı Ümraniye’de yaşayan durumu oldukça zor bir aileden çaldığı sakat bir kız çocuğu oldu ve kendi üzerine evlat olarak geçirdi. İnsanlara çok saçma gelebilir bu yazdıklarım, bugün de özellikle… Ama ne var ki senin bizim için zamansız o mahlukatlar için tam da planlanmış zamanda ölümünü gerçekleştirmelerini artık herkese açıklamak gerektiğini bugüne denk getirmek istedim. Çünkü artık büyük T.C.nin çok kıymetli savcıları bu planlanmış ve sır olan tüm gerçeklerin peşine düştü. Sen yerinde rahat uyu. Güneşi balçıkla sıvayamayacakları gün geldi artık. Kısıtlı zamanlarda gördüğüm yüzünü ve şefkatini, çok özlüyorum. Her şeye rağmen senin öz kızın olmanın gururunu yaşıyorum. Gerçekten baba olmayı yaşayan ve yaşatan tüm Babaların günü kutlu olsun. Babamız Nahit Baysal

-1937-2022-'' açıklamasıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekmişti.

Yorumlar