Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da Vedat Alexander önemli kararını canlı yayında açıkladı

Müge Anlı'ya katılan Alman vatandaşı Vedat Alexander, 33 yıl sonra ailesini buldu. Kız kardeşi ile bebekken terk edilen Vedat'ın hayat hikayesi herkesi ağlattı. 19 kardeşinin daha olduğunu öğrenen genç adam, aldığı önemli kararı canlı yayında açıkladı. İşte ayrıntılar...

Müge Anlı'da  Vedat Alexander önemli kararını canlı yayında açıkladı - Sayfa 1

Alman vatandaşı olan Vedat Alexander, Müge Anlı'da ailesi buldu. 19 kardeşi olduğunu öğrenen genç adam büyük şaşkınlık yaşadı. Genç kadın önemli bir karar verdi. İşte Vedat'ın herkesi ağlatan hayat hikayesi...

Müge Anlı'da  Vedat Alexander önemli kararını canlı yayında açıkladı - Sayfa 2

Kendisinden iki yaş büyük ablası Hülya ile birlikte 20 Mayıs 1988'de İzmir'de cami önüne bırakıldıktan sonra Alman bir aileye evlatlık verilen 35 yaşındaki Vedat, atv'deki "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılarak gerçek anne ve babasını buldu.

Müge Anlı'da  Vedat Alexander önemli kararını canlı yayında açıkladı - Sayfa 3

Vedat'ın babasının Ankara Beypazarı'nda yaşayan Adil Yaman, annesinin İzmir'de yaşayan Fatma Korhan olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı'da  Vedat Alexander önemli kararını canlı yayında açıkladı - Sayfa 4

Adil Yaman'ın ikinci evliliğinden 11, Fatma Korhan'ın ise 8 çocuğu olduğu anlaşıldı. Vedat, anne ve babasını ararken, 19 kardeşi olduğunu öğrenince kısa süreli bir şok yaşamıştı.