Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da son dakika gelişmesi! Duygu Çelikten acı haber canlı yayında geldi

İki çocuk annesi olan Duygu Çelikten'in 15 gündür kayıp olduğu iddia edilmişti. Bugün Müge Anlı ile tatlı Sert programında Duygu Çelikten ölü olarak bulundu. İşte tüm detaylar... 15 gündür kayıp olan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten'den acı haber geldi. Müge Anlı, bugün yayınlanan programında Çelikten'in ormanlık bir alanda ölü bulunduğunu açıkladı. Kızının ölüm haberiyle yıkılan anne ise canlı yayında ağıt yakıp gözyaşı döktü.

Müge Anlı'da son dakika gelişmesi! Duygu Çelikten acı haber canlı yayında geldi - Sayfa 1

Günlerdir kayıptı, ölü olarak bulundu... Antalya'da günlerdir aranan Duygu Çelikten'in cansız bedeni Antalya, Kepez Varsak Orman'ında bulundu. Tüm oklar ise karşı komşu Veli Ünder'i gösteriyor. Müge Anlıcanlı yayında Veli Ünder'in eşinin, Duygu Çelikten'den 'kuma'sı olarak bahsettiğini söyledi. İşte Müge Anlı Duygu Çelikten olayında yaşanan son dakika gelişmesi...

Müge Anlı'da son dakika gelişmesi! Duygu Çelikten acı haber canlı yayında geldi - Sayfa 2

İki çocuk annesi olan Duygu Çelik 15 gündür kayıp olduğu iddia edilmişti. Bugün Müge Anlı ile tatlı Sert programında Duygu Çelikten ölü olarak bulundu.

Müge Anlı'da son dakika gelişmesi! Duygu Çelikten acı haber canlı yayında geldi - Sayfa 3

Sırtından ve yan tarafından bıçak darbeleri alan Çelikten'in ormanlık alanda ölü bulunduğu açıklandı.

Müge Anlı'da son dakika gelişmesi! Duygu Çelikten acı haber canlı yayında geldi - Sayfa 4

İki çocuk annesi olan Duygu Çelikten kayıp olduğu iddiaları ile gündemdeydi. Çelikten'in Annesi Antalya Muratpaşa'da yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelik'in 12 gündür kayıp olduğunu söylemişti.