Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da skandal! Eşinden boşanmadan gelinlik giyip düğün yaptı

Müge Anlı programında skandal bir olay daha yaşandı. 29 yaşındaki Cengiz Altunoğlu boşanma davasının olduğu gün ortadan kayboldu. Endişeye kapılan gözü yaşlı anne Hacer Altunoğlu, Müge Anlı’dan yardım istedi. Kayıp başvurusu sonrası ise ortaya çıkanlar herkesi şoke etti.

Müge Anlı'da skandal! Eşinden boşanmadan gelinlik giyip düğün yaptı - Sayfa 1

Müge Anlı programında skandal bir olay daha yaşandı. 29 yaşındaki Cengiz Altunoğlu boşanma davasının olduğu gün ortadan kayboldu. Endişeye kapılan gözü yaşlı anne Hacer Altunoğlu, Müge Anlı’dan yardım istedi.

Müge Anlı'da skandal! Eşinden boşanmadan gelinlik giyip düğün yaptı - Sayfa 2

Kayıp başvurusu sonrası ise ortaya çıkanlar herkesi şoke etti. Cengiz Altunoğlu’nun henüz eşi olan Derya Altunoğlu’nun başka bir erkekle boşanmadan düğün yaptığı, Cengiz’in karısı ile birlikte olan adamla olan WhatsApp mesajları ortaya çıkınca her şey karıştı.

Müge Anlı'da skandal! Eşinden boşanmadan gelinlik giyip düğün yaptı - Sayfa 3

Öte yandan boşanma davası olduğu gün evden çıktığını sonra bir daha geri dönmeyen Cengiz Altunoğlu hakkında da flaş gelişme yaşandı.

Müge Anlı'da skandal! Eşinden boşanmadan gelinlik giyip düğün yaptı - Sayfa 4

29 yaşındaki Cengiz Altunoğlu Tokat Erbağ’dan 10 Mart’ta Tokat’ta kayboldu. Müge Anlı programında aranmaya başladıktan sonra ardı arkası kesilmeyen olaylar yaşandı.