Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Uğur Kahraman cinayetinde kan donduran detaylar!

Müge Anlı'da gündeme gelen İki çocuk babası ve 29 yaşındaki Uğur Kahraman olayı çözüldü. Uğur Kahraman'ı bulabilmek için eski kayınpederi gözaltına alınmıştı. Daha sonra ise detaylar ortaya çıktı. İşte Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Uğur Kahraman olayının detayları!

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Uğur Kahraman cinayetinde kan donduran detaylar! - Sayfa 1

ATV'nin en çok izlenen sabah programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine korkunç bir cinayet daha ortaya çıktı. Günlerdir kayıp olarak aranan 29 yaşındaki 2 çocuk babası Uğur Kahraman'ın cansız bedenine ulaşıldı. Korkunç bir cinayete kurban giden genç adamın katili bakın kim çıktı? Herkesi şoke eden cinayetin ayrıntılarını okuyunca kanınız donacak. İşte cinayete dair katil zanlısının itirafı.

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Uğur Kahraman cinayetinde kan donduran detaylar! - Sayfa 2

UĞUR KAHRAMAN'A NE OLMUŞTU?
İstanbul Tuzla'da yaşayan 2 çocuk babası Uğur Kahraman, evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Kahraman'dan haber alamayan ailesi ile soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında almıştı. 18 gündür kayıp olarak aranan Kahraman'dan kötü haber bugün geldi. Cinayete kurban gittiği anlaşılan Kahraman'ın ailesi ise sinir krizleri geçirdi. İşte canlı yayında yaşananlar

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Uğur Kahraman cinayetinde kan donduran detaylar! - Sayfa 3

CİNAYETİN HER AYRINTISI KAN DONDURDU! KATİL KAYINPEDER CİNAYET ANINI AN BE AN ANLATTI
Müge anlı aracılığı ile aranan Uğur Kahraman'a ilişkin son dakika haberi geldi. Evinden çıktıktan sonra haber alınamayan 29 yaşındaki Uğur Kahraman'ın vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eski Kayınpederi Hüseyin Sezer'in itirafıyla başlayan olayın her ayrıntısı ise şoke etti. Eski damadı Uğur Kahraman'ı başından silahla vurarak öldürdüğünü itiraf eden Sezer, cinayete dair her şeyi anlattı. Soğukkanlılıkla cinayetin perde arkasını anlatan katil zanlısı damadını öldürdüğünü itiraf etti. Aralarında tartışma çıktığını söyleyen katil zanlısı Kahraman'ı evin mutfağında silahla öldürdüğünü daha sonra cesedi ise bahçede bulunan varile koyduğunu anlattı.

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Uğur Kahraman cinayetinde kan donduran detaylar! - Sayfa 4

CİNAYETE 2 YABANCU UYRUKLU KİŞİ DE YARDIM ETTİ
Cinayette 2 yabancı uyruklu kişinin de yardım ettiğini belirten Sezer, cesedi para karşılığı bu yabancı kişilere taşıttığını söyledi. Sezer, o şahıslara ait araçla varili Tuzla Altkaynarca'daki ailesinin evine getirdiğini, daha sonra varili apartmanın asansör boşluğuna sakladığını, silahı ise parçalara bölerek farklı yerlere attığını anlattı.