Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! Ceset kokmasın diye...

Müge Anlı’nın programına kardeşi Mehmet Karahan için başvuran Fatma Karadağ, kardeşinin birlikte olduğu kişi tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! Ceset kokmasın diye... - Sayfa 1

ATV ekranlarında Müge Anlı programına konu olan, 4 yıldır kayıp olduğu bilinen Mehmet Karahan'ın ablası Fatma Karadağ, öyle bir itirafta bulundu ki, duyan kulaklarına inanamadı. Kan donduran itirafta, Fatma Karadağ, erkek kardeşinin kendi hayat arkadaşı tarafından öldürüldüğünü, cesedin kokmaması içinse her gün banyoda yıkadığını söyledi. Tüm stüdyo bir anda adeta buz kesti.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! Ceset kokmasın diye... - Sayfa 2

Çözülemeyen olayların enine boyuna araştırılarak çözüme kavuşturulduğu program Müge Anlı İle Tatlı Sert'te seyircilerin kanını donduran bir gelişme yaşandı.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! Ceset kokmasın diye... - Sayfa 3

Kardeşini aramaya gelen Fatma Karadağ, 4 yıldır kardeşinin aslında kayıp olmadığını, yıllar önce kendi hayat arkadaşı tarafından öldürüldüğünü, cesedin kokmaması için ise banyoda günlerce itiraf anlatınca Müge Anlı dahil tüm stüdyo bir anda şoke oldu.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! Ceset kokmasın diye... - Sayfa 4

KOCASINDAN KAÇIP, HAYAT ARKADAŞI İLE YAŞAMAYA BAŞLAMIŞ
Programa kardeşinin cesedini bulmak için başvuru yapan Fatma Karadağ, o dönem sürekli kavga ettiği kocasından kaçıp, Cemal Durmaz isimli hayat arkadaşıyla yaşadığını, Durmaz'ın ise para mevzusu yüzünden erkek kardeşiyle aralarında tartışma geçtiğini anlattı.