Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı’da canlı yayında olay! Eşiyle kaçan Sevgi Kıranlı’nın üzerine yürüdü…

Kendisinden 15 yaş küçük olan evli adama kaçan 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı, bugün Müge Anlı'nın canlı yayınına çıktı. Kocasının çocuklarını bırakıp kaçtığı Sevgi Kıranlı'yı karşısında gören kadın ise canlı yayında saldırmaya kalkıştı.

Müge Anlı’da canlı yayında olay! Eşiyle kaçan Sevgi Kıranlı’nın üzerine yürüdü… - Sayfa 1

49 yaşındaki 5 çocuk annesi ve 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı, 3 ay önce kendisinden 15 yaş küçük olan 3 çocuk babası Muammer Cambaz’a kaçtı. Dün bulunan ve canlı yayına telefonla bağlanan Sevgi Kıranlı, “Muammeri’e aşık oldum, kaçtım” dedi. Bugün canlı yayına çıkan Sevgi Kıranlı, kaçtığı Muammer Cambaz’ın karısıyla birbirine girdi.

Müge Anlı’da canlı yayında olay! Eşiyle kaçan Sevgi Kıranlı’nın üzerine yürüdü… - Sayfa 2

KOCASIYLA KAÇAN KADININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Canlı yayında eşinin birlikte kaçtığı Sevgi Kıranlı’yı gören Semiha Cambaz, sinir krizi geçirdi. Sevgi Kıranlı’nın üzerine yürüyen Cambaz “Benim 8 yaşındaki hasta çocuğumu babasız bıraktın” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Yayında sinirlerine hakim olamayan Semiha Cambaz’ı program ekibi güçlükle sakinleştirdi.

Müge Anlı’da canlı yayında olay! Eşiyle kaçan Sevgi Kıranlı’nın üzerine yürüdü… - Sayfa 3

NE OLMUŞTU?
Ordu Ünye’de 49 yaşındaki 5 çocuk annesi ve 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı, 3 ay önce kayıplara karıştı. Çok sevdiğini söylediği karısına bir türlü ulaşamayan Davut Kıranlı, Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına başvurdu.

Müge Anlı’da canlı yayında olay! Eşiyle kaçan Sevgi Kıranlı’nın üzerine yürüdü… - Sayfa 4

Gözü yaşlı eş Davut Kıranlı, traktörünü kullanması için şoför olarak tuttuğu Muammer Cambaz’ın karısına büyü yapıp kaçırdığını iddia etti.