Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da aranan kayıp Adem Polat ölü bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dün eşini aramak için gelen Gülşen Polat eşini bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Müge Anlı'da aranan kayıp Adem Polat ölü bulundu! - Sayfa 1

39 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası olan Adem Polat, 10 Nisan’da Silivri’den kaybolmuştu. Eşi Gülşen, ‘Eşimin sabah 8’de nöbeti vardı onun için evden çıktı. Daha sonra telefonu bozulunca bana arkadaşından ulaşarak Silivri Dörtyol bölgesindeki görev yerine geri döneceğini söylemişti.

Müge Anlı'da aranan kayıp Adem Polat ölü bulundu! - Sayfa 2

Ama sonra öğrendim ki oraya da gitmemiş. Eşimin herhangi bir alkol sorunu yoktu. Ama benimle arkadaşlarını, neler yaptığını ya da dışarda ne işi olduğunu hiç paylaşmazdı. Arkadaşlarına çok takılırdı bu yüzden kızardım ona çok.’ Diyerek eşinin dönmesi için Müge Anlı programında çağrıda bulunmuştu.   

Müge Anlı'da aranan kayıp Adem Polat ölü bulundu! - Sayfa 3

Bugün ise günlerdir her yerde kayıp olarak aranan 112 acil servis sürücüsü Adem Polat'ın öldüğünü Müge Anlı canlı yayında söylemek zorunda kaldı.   Adem Polat’ın Esenyurt’ta yaşayan Neşet isimli biriyle 6 aydır görüştüğü ve madde kullandığı ortaya çıktı.

Müge Anlı'da aranan kayıp Adem Polat ölü bulundu! - Sayfa 4

Neşet’le aynı apartmanda yaşayan bina sakinleri, evden gelen yüksek sesten dolayı polisi arayarak şikayette bulunmuş. Gelen ekipler Neşet’in kullandıkları maddeden dolayı rahatsızlandığı fark ederek hastaneye kaldırılması üzerine Neşet’in abisi evine gitmiş orada ise Adem Polat’ın cansız bedeniyle karşılaşmış.