Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Fatma Demir'i gelini Necla'mı öldürdü? - İZLE

Fatma Demir'i kim öldürdü. Müge Anlı'nın peşine düştüğü Samsun Ayvacık'ta yaşanan cinayet olayının ardındaki sır perdesi kalkıyor. Fatma Demir'i gelini Necla'mı öldürdü?

Abone ol
Abone ol 13 Nisan 2017 10:29

Müge Anlı bir cinayeti çözüp diğerine geçmeye devam ederken şimdi gündemde olan cinayet ise Fatma Demir cinayeti oldu. Katilin kim olduğu henüz belirlenemezken tüm Türkiye Fatma Demir'i kim öldürdü sorusunun cevabını arıyor.







Cesedi bir derenin kenarında bulunan Fatma Demir'in çevresiyle tek tartışmaya girdiği ismin gelini olduğu öğrenildi. Bu sebeple tüm şüpheler gelinin üzerinde toplanırken Kani ile arasındaki ilişki de inceleniyor. Canlı yayına gelen Gülbahar'ın söyledikleri ise birçok konunun üstündeki sır perdesini kaldırdı.



Fatma Demir'i kim öldürdü

Gelin Necla'nın Kani ile ortak noktası çözümlenmeye çalışılırken, yayına katılan Gülbahar Necla'nın yalanlarını ortaya çıkardı. Fatma Demir'in Samsun Ayvacık'ta öldürüldüğü ile ilgili birçok bilgi de birer birer ortaya çıkıyor. Şüpheli gelin Necla'nın söylediklerinin yalan olmasından şüphelenen Müge Anlı ve ekibi Necla'nın tüm telefon görüşmeleri dökümünü inceledi. Hidayet'in verdiği bilgiler teyit edilirken, bu olayın bir intihar değil, cinayet olduğu da anlaşıldı.

 Fatma Demir'in boğularak öldürüldüğü belirlenirken, gelin Necla en büyük şüpheli olarak görülüyor çünkü telefon kayıtları ile iddiaları birbiriyle örtüşmüyor.


Yorumlar