Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Fatma Demir cinayetinde karar açıklandı - İZLE

Fatma Demir cinayetinde mahkemenin kararı şok etti. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı 'nın sunumu ile ekranlara gelen Tatlı Sert'te yaklaşık üç aydır konu olan Fatma Demir olayında dün gözaltılar vardı. Hidayet Akyol,Necla Demir ve Güladiye Demir mahkemeye çıktı. Karar açıklandı.

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2017 10:39

Fatma Demir cinayetinde sona gelindi. Müge Anlı'da konuk olan aile bireylerinden 9 kişi ifade vermiş sonrasında büyük gelin Güladiye Demir, küçük gelin Necla Demir ve Necla Demir'in abisi Hidayet Akyol gözaltına alınmıştı.



Gözaltılardan sonra sağlık kontrolüne giden üç kişi mahkeme çıktı. 2,5 saat süren mahkemeden sonra Necla Demir, Güladiye Demir ve Hidayet Akyol adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.









Dün serbest bırakılan üç kişinin mahkeme çıkışınca gülerek çıkması Fatma Demir'in kızı Havva 'yı çok üzdü.  Fatma Demir'in kızı Havva üzüntüsünü dile getirerek şunları söyledi. 'Ben çok üzgünüm. Hem suçlular hem de gülerek çıkıyorlar. Ortada bir cinayet var. Ben suçluyum sanki onlar masum.Ali amca hem borcum var hem de avukat tutuyor. Necla'nın tarafının yerinde ben olsam yüzlerine tükürürüm ama onlar karşılıyorlar öperek karşılıyorlar. ' Fatma Demir'in kocası Mustafa Bey 'Bu karardan dolayı çok üzgünüm benim eşimin tavuk kadar değeri yokmuş' İsa Demir 'Necla iki kez ev temizledi ortada delil diye bir şey kalmadı ki. Delil olmadıktan sonra bu dosya failleşip kapanır. Bende bugün Samsun'a gidip bir üst mahkemeye gidip başvuracağım.' Müge Anlı ise katilin çok akıllıca davrandığını Fatma Demir'in ölümüne intihar süsü verip o sürede tüm delilileri ortadan kaybetti. Avukat Rahmi Bey ' 6 saat ifade alınması iki saat mahkemenin sürmesi herşeyin incelendiği anlamına geliyor. Adli güvenlik şartı ile serbest bırakılması ne suçsuzdur ne de mevcut kanıtlara göre suçludur demektir. Adli güvenlik hangi şartlarda konulduğu ilerleyen günlerde belli olur. Tüm bunların olması demek bu kişiler hakkında soruşturmanın devam edeceği bu süreçte kanıtların toplanacağı demektir.'




Yorumlar