Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı' da gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur'un kahreden ölümü... İşkence evi kan dondurdu

Annesi ve babası cezaevinde olan babaannesi, halası ve amcasıyla birlikte yaşayan talihsiz Elif Nur Tiftik şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Elif Nur'un ölümünün ardından anne tarafından uzaktan akraba olan Gülüzar Hanım, Müge Anlı'nın ekibine başvurdu. Gülüzar Hanım, hayatını kaybeden küçük kızın iki kardeşini almak için gittiği evde kan donduran bir manzarayla karşı karşıya kaldı. İşte işkence evinden kan donduran o görüntüler...

Müge Anlı' da gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur'un kahreden ölümü... İşkence evi kan dondurdu - Sayfa 1

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur Tiftik'in sır ölümünü konuşuyor.

Müge Anlı' da gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur'un kahreden ölümü... İşkence evi kan dondurdu - Sayfa 2

Türkiye'nin konuştuğu acı olay Eskişehir Tepebaşı ilçesi'nde yaşanmıştı. Sibel ve Gökhan Tiftik çifti, bir süre önce tutuklandı. Çocukları Elif Nur, Yiğit (9) ve Metin (12) ise halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu'nun yaşadığı eve bırakıldı.

Müge Anlı' da gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur'un kahreden ölümü... İşkence evi kan dondurdu - Sayfa 3

Elif Nur, 14 Aralık'ta evde rahatsızlandı. Solunum yetmezliği ve kusma şikayetiyle ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elif Nur, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Müge Anlı' da gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur'un kahreden ölümü... İşkence evi kan dondurdu - Sayfa 4

Şüpheli görülen Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Çocukların yaşadığı evin sahibi olan hala Deniz Tiftik ile amca Sezer Tiftik, şüpheli babaanne Cihangir Kurumlu polis tarafından gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.